Heads Up: Amazons Countdown till Black Friday har redan börjat

uppkopplad shopping
Peopleimages / Getty Images

Alexis Bennett

01 november 2017 @ 12:45
Varje produkt som vi har har valts ut och granskats av vårt redaktionella team. Om du gör ett köp med de medföljande länkarna kan vi tjäna provision.

Vi äter fortfarande vårt Halloween godis, men Amazon slösade inte bort någon gång vidare till Black Friday. Så det finns inget behov av att vänta på Thanksgiving att sluta för att börja göra din semester shopping. Från och med den 1 november kommer Amazon konsekvent att släppa nya erbjudanden fram till den stora dagen.

Bara för att det är tekniskt inte svart fredag ​​betyder inte att Amazon håller på oss. Nedräkningens besparingar är faktiskt ganska imponerande. Ta detta Dyson-vakuum till exempel. Den är redan markerad till $ 150. Det finns till och med en massiv 65-tums Samsung smart TV som är mindre än $ 1000. Det är en stor rabatt, särskilt eftersom det handlar om nästan 1,400 dollar på överkomliga platser som Walmart.

Den enda nackdelen med Amazons Countdown till Black Friday är att du måste hoppa på dessa försäljningsliknande ASAP. Tyvärr är kvantiteterna begränsade, och de speciella priserna är bara uppe på hemsidan för ett par timmar åt gången. Men om du är en premiärmedlem kommer du att handla nya erbjudanden 30 minuter tidigare än alla andra.

Du kan lika bra börja övergå saker av din semester inköpslista nu eftersom några av erbjudandenen redan säljer ut. Nedan hittar du några av våra favoritartiklar – från elektronik till leksaker – som för närvarande lever i Amazonas Countdown till Black Friday avsnitt.

VIDEO: Är Amazon Prime Worth It?

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 75

map