Her er et eksklusivt utseende på Kelly Osbourne’s New Ready-to-Wear Collection

Det er trygt å si det som co-vert for E! S Mote politiet og rødt teppe korrespondent for stort sett alle store priser viser seg der ute, vet Kelly Osbourne en ting eller to om mote. Faktisk har den stilige Brit blitt noe av en autoritet i saken. Så det er fornuftig at hun tråkket hennes talent for å kritisere mote til en klær til bruk. Historier av Kelly Osbourne, en linje som var i ferd med å lage to år etter 12 års tanker.

“Mote er en av de tingene jeg lærte av å være alle former og størrelser,” forteller Osbourne Med stil ved høstforhåndsvisning. “Jeg har lært å forbedre områder og forringe oppmerksomhet fra andre, og jeg ønsket å bruke det på min klær linje.”

Virkeligheten stjerne-omvendt designeren har gjort det til et poeng å få klærne til å imøtekomme alle kroppstyper, med størrelser som går fra 0 til 24. Da hun omhyggelig gikk oss gjennom hvert stykke i sin linje, ble det smertelig klart at dette Ikke noe prosjekt som hun tilfeldigvis kastet sammen. Osbourne sier at hun måtte utdanne seg på stoff, passform og etterbehandling, og ta hensyn til hver eneste detalj: “Jeg ville ikke ha noe dumt rhinestone, eller noe dumt utsmykking,” setter hun helt ut. “Jeg gikk for struktur, elegant etterbehandling og støtte.” Det gjorde ikke vondt heller at hun hadde en rekke etablerte designerpar, som Kim Jones, Jeremy Scott og Zac Posen, i standby.

Diskret paneling gir støtte langs waistlines av skjørt og bukser, snap closures er plassert mellom knappene på knappene (“fordi jeg var så syk av å sette meg ned i møter og ha alle disse mennene ser på mine bryster,” sier hun), og genialplater og vents gir ekstra plass uten overflødig stoff. For å oppsummere ting, fungerer samlingen som et svar på hvert eneste sartorial problem som plager womankind. Også polka prikker er bevisst ufullkomne (“fordi jeg ikke tror at noe er perfekt”) og belter forsvinner forsiktig av jumpsuits, “fordi jeg vil at kundene skal style det slik de vil-jeg vil at de skal fortelle deres egen historie. “

Historiemotivet spiller en viktig rolle i samlingen fordi Osbourne mener det er en fortelling bak hvert eneste klær. Og med hver unik historie kommer den individuelle stilen. Hers er spesielt unik, ofte brazenly så, takket være hennes signatur lilla mohawk og utendørs mote risikerer (som creepers, for en). Men hun er rask å merke seg at hennes estetikk ikke er for alle. “Stol på meg, jeg ville gå mye mer,” sier hun. “Men jeg skjønte at jeg måtte forlate mitt ego ved døren fordi dette ikke handler om meg, det handler om drømmen min om å lage moteverdig.”

Historiene fra Kelly Osbourne-samlingen, i størrelser 0 til 24, er tilgjengelig på hsn.com.

Stories by Kelly Osbourne
Høflighet
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 27 =

map