Hjälp Ändra världen En bra gärning (och pärla) i taget

Mary Fisher har tillbringat många år som en särskild representant för FN, reser världen och arbetar för att hjälpa de som drabbas mest av fattigdom, våld och aids. Partnering med utsatta kvinnor i Afrika och runt om i världen under det senaste decenniet har Fisher utformat smycken gjorda av kvinnorna för att hjälpa dem att tjäna en värdig försörjning. Hennes senaste projekt? Skapa 100 Bra Deeds Armband för att uppmuntra en internationell rörelse för positiv förändring. Armbandet, som kommer i olika färger, är både ett samtal för att göra bra gärningar och en strategi för att bemyndiga kvinnor och har lanserat en världsomspännande 100 Good Deeds-rörelse.

Handgjorda av fint, flätat nylon och unika glaskula, påminner armbandet dig om att hjälpa andra i nöd, även om det inte är bekvämt för dig. Varje gång du utför en bra gärning, flytta ringen en pärla närmare “1GD” knappen tills 100 goda handlingar är färdiga. En “god gärning” betyder att du har gått ut för att hjälpa någon och bara räknar om det är anonym. Armbandet tjänar som en påminnelse att betala framåt, och har redan hittat ambassadörer i kändisar som Katie Holmes och Naomi Watts.

Samlingen av armband är tillgänglig nu, precis i tid för International Good Deeds Day den 9 mars, en händelse som firar gärningar av vänlighet på global nivå. Den bästa delen? 100% av försäljningsintäkterna återinvesteras i 100 Good Deeds Program, och du kan välja en upp för bara $ 30 på 100gooddeeds.org.

Vill du ha fler saker du kan handla för en bra sak? Se alla produkter med ett syfte vi älskar!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 47

map