Holde opp med Bristol? Sarah Palins datter blir med i denne MTV-reality showet

Kan ikke tenke helt tilbake til 2008? Det var året det mamma Mia! treff teatre; året som Flo-Rida’s “Low” toppet Billboard diagrammer; og faktisk året som verden lærte at 17-åringen, Bristol Palin, datteren til republikansk presidens håpfulle John McCains løpekammerat, Sarah Palin, ventet sitt første barn med kjæresten sin på den tiden, Levi Johnston.

Så hva er Bristol-nå 27-opp til nå? Vel, hun er offisielt bekreftet å stjerne i MTVs Teen Mom OG. Hun delte nyheten om Instagram på fredag, og skrev: “Jeg ser frem til å dele erfaringene mine og håper at jeg kan hjelpe andre på deres reise.” Siden hun fødte sin første sønn, Tripp Easton Mitchell Johnston, i 2008, ble hun også velkommen døtre Sailor Grace, 2, og Atlee Bay, 14 måneder, med Dakota Meyer, som arkiverte for skilsmisse i februar etter at de giftet seg i 2016.

Jeg er spent på å bli med i MTVs ‘Teen Mom OG.’ Jeg gleder meg til å dele erfaringene mine og håper at jeg kan hjelpe andre på reisen deres.

Et innlegg delt av Bristol Palin (@ bsmp2) på

Reaksjoner fra tidligere Mor i tenårene stjerner har vært ganske skyggefulle. Teen Mom 2‘S Kailyn Lowry skrev på Twitter, “Bristol plain & Cheyenne & Cory for Teen Mom OG? Våre produsenter vet sikkert hva de skal gjøre, “senere legger til at hun ikke” hater noe “og at hun er” bare overrasket “.

I følge Side seks, Farrah Abraham, som forlot showet etter en lovlig kamp med MTVs morselskap Viacom, kastet også en jab. “MTV har allerede prøvd å erstatte meg selv med en annen ungdomsmamma. Det var mislykket, og nå med en annen ungdomsmamma, de kan fortsette å prøve å erstatte, men det er ikke en erstatning for meg [sic], sa hun Side seks via e-post. K.

Minst Bristol har en person på hennes side: hennes mor.

“Wow! Gå til Bristols Instagram bsmp2 ~ muligheten hun har til å hjelpe andre langs livets (utfordrende) reise er spennende og utestående !!! Jeg er så stolt av henne ~ og alle mine barn … de er min verden, “skrev Sara på Instagram. “De vet å dele velsignelsene, kunnskapen, opplever Guds forutsetning for å hjelpe andre i en vondt verden. Dørene er åpne, bryter gjennom de dørene! “

Wow! Gå til Bristols Instagram bsmp2 ~ muligheten hun har til å hjelpe andre langs livets (utfordrende) reise er spennende og utestående !!! Jeg er så stolt av henne ~ og alle mine barn … de er min verden ❤️�� … de vet å dele velsignelsene, kunnskapen, opplever Guds forutsetning for å hjelpe andre i en vondt verden. Dørene er åpne, bryter gjennom de dørene!

Et innlegg delt av Sarah Palin (@ sarahpalin97) på

Sarah er ikke fremmed for virkelighets-TV. Hun spilte i sin egen serie, Sarah Palins Alaska, fra 2010 til 2011. Det kortvarige showet ble kringkastet på TLC. 

Tror vi at hun vil stille inn hver uke på MTV? Det kan du vedde på!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map