Hur man säkert tar bort en tatuering

Vi är alla för att få bläck (kolla in våra favorittatuerade kändisar här), men på klackarna av Amy Schumers smarttitelade memoir, Tjejen med den nedre delen av ryggen, vi började undra: Vad gör du när du har fått nog av din kroppskonst? Oavsett om du är trött på att se din ex-pojkväns namn eller önskar att du hade valt en mer smickrande plats, pratade vi med några experter och fick reda på hur du kan bli av med en oönskad tatuering för gott.

Regel nr 1: Försök aldrig göra det hemma. Det säkraste, mest effektiva sättet att bli av med tatuering är genom en serie laserbehandlingar. Tänk bara på detta: inte alla lasrar är skapade lika. Ett alternativ som heter Picosure, säger John Adams vid New York Dermatology Group, säger att det är snabbare än traditionella lasrar. “Picosure kan ta bort svart och färgat bläck med samma finess och lätthet,” säger Adams. “Biverkningar av behandlingen ser ut som en dålig solbränna. Vanligtvis finns det små blåsor som återkommer om några dagar med korrekt vård. “Dessutom är det mycket mindre smärtsamt än du troligen tror. “Patienter läser alla möjliga skräckhistorier på Internet. När anestesi görs på rätt sätt är tatuering avlägsnande relativt smärtfri”, tillägger han.

RELATERADE: Allt du behöver veta om att ta hand om din nya tatuering

Så, hur lång tid tar processen? Det beror på allt från tatueringens storlek till personens hudton, men många tatueringar tar minst sex sessioner. “Behandlingar i genomsnitt 6 till 12 veckor från varandra. Antalet behandlingar beror på mättnad och typ av bläck som konstnären använde “, förklarar Adams. “Små svarta linjer och skuggning kan ta så lite som en enda behandling. Stora tungt mättade “ärmar” och liknande tar längre tid. “

Men oavsett vilken typ av laser som är involverad, att hitta en erfaren läkare är det viktigaste steget. Definitivt göra din forskning, rådgör Dr. Mitchell Chasin. “Det lönar sig att vara en utbildad konsument. Ta bort tatuering är mer komplicerat än de flesta utövare släppte, och jag har sett ett skäligt antal kunder som har slutat med ärr från felaktig användning av en laser eller användning av fel laser, säger han. “De med mörkare hudtoner måste vara särskilt försiktiga när de väljer en kvalificerad och erfaren läkare.”

FOTO: Celebrity Tattoos Revealed

När det gäller hur mycket detta kommer att sätta dig tillbaka, varierar priserna på storleken på tatueringen och läget för medicinsk praxis, men en enda behandling kan gå för var som helst mellan $ 100- $ 1000.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map