Hur upptäcker Blake Lively Paris? Med hjälp av denna nya guidebok

Under helgen hade modefolket en kort paus från crazy NYFW tack, inte på något sätt, till Blake Lively. På skådespelerskans uppdrag samlades 30 obefläckade klädda gäster i trädgårdsområdet Ladurée i Soho för att rosta sin långa vän, fashion publicist och La Vie Ann Rose bloggare Angie Niles och hennes nya bok, Bright Lights Paris ($ 14; amazon.com) , en första reseguide till staden, som innehåller allt från shoppingrekommendationer till handritade recept.

“Angie erbjuder en mycket välkomnande version av Paris,” berättade Lively InStyle. “Hon spotlights de intima platser som du inte läser eller hör om någon annanstans, för att hon ska gå längs gatorna, gå vilse och snubbla in i någonstans fantastisk, som en chic skattejakt. Annars kan det vara en skrämmande erfarenhet-det finns så många människor, det är väldigt franskt, och du känner dig som en idiot för att inte tala språket. “

RELATERAT: Ta en titt tillbaka på Blake Lively och Ryan Reynolds sötaste ögonblick

Ljus Lights Paris - Embed
Artighet

Efter flera flöjter av Moët & Chandon rosé-champagne filtrerades gästerna i restaurangens glasomsläppta salong för en dekadent måltid med biffstekatssallad med burrataost och pocherad lax, följt av en speciell efterrätt: “Religieuse Mademoiselle” fylld med vanilj och hallon jam-ett helt nytt tillägg till menyn. När kaffe var serverat tackade Niles alla för att komma och vidareutspegla magiken i Paris. Som om vi behövde en annan anledning att älska det.

Relaterad video: Få Blake Lively’s Dewy Look

RELATERAD: InStyle Book Club: 9 september Titlar du inte kommer att kunna lägga ner

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 36

map