Hva å bære på en dag på fylkesmessen

Hvis du ikke har vært i fylkesmessen siden du var ung, er det på tide å se på denne klassiske jakten. Bortsett fra rides, er det også noen yummy godbiter å bli smakt (hei, dype stekt oreos og elefantører!). Men den beste delen? Du kan ha på seg et antrekk som er like morsomt som arkadespillene.

Siden de fleste fylke messer er senere om sommeren, planlegger for varmt vær. Men snarere enn standard i T-skjorte og cutoffs-modus, prøv kanskje, for en sprø knapp-front, tucked i swishy-trykte shorts. Det er raffinert, men ikke tett når du klær det ned med lyse sportslige blonder og en hvit bøttepose. Ikke glem noen enkle smykker og solbriller for å beskytte øynene dine!

Handle utseendet:

Skjorte:  Kate Spade lørdag, $ 70; saturday.comShorts (lignende): Apiece Apart, $ 336; apieceapart.comBucket bag:  Old Navy, $ 33; oldnavy.comsneakers: Superga, $ 56; superga-usa.comArmbånd: Rosena Sammi, $ 77 for 6; rosenasammi.comSolbriller (lignende):  Barton Perreira, $ 395; openingceremony.us

Pluss, se hva du skal ha på en clambake, baseball spill og fyrverkeri show!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map