Hvem er den beste av hele Huntsmanen: Vinterkrigsspill Medlemmer?

“Speil, speil, på veggen, hvem er den peneste av dem alle?” Når Charlize Theron, Emily Blunt og Jessica Chastain er involvert, kan det være umulig å svare på. Men under en skisse på Sen sent show Torsdag, den Huntsman: Vinterkrig ledende damer våget å spørre det berømte spørsmålet til et snakkende speil.

Smart, speilet separat fortalte hver nydelig skuespillerinne at hun var den fairest. Theron ropte høyt, “ja!” mens Blunt trygt sa: “Jeg visste det,” og Chastain sa, “Whew! Takk Gud for det.”

Men så var det co-star Chris Hemsworths tur og han fikk et uventet svar. Ifølge speilet, skuespilleren er Virkelig rettferdig, men en som er langt mer rettferdig eksisterer: James Corden.

“James Corden? Du mener dette James Corden som i Sen sent show?spurte en forvirret Hemsworth. “Du må skita meg!”

“Jeg tror han ser ganske fin ut,” sa speilet. «Hyggelig? Jeg tror han ser ut som en gigantisk pjokk,» sa Hemsworth, og da han sa at han var litt betennende, svarte han: «Ja, jeg er litt berøringsrik. Jeg jobber hardt for å se dette bra!»

RELATERT: Jessica Chastain, Charlize Theron, Emily Blunt, og Cast of The HuntsmanWow ​​på filmens L.A. Premiere

Corden kom over for å trøste Hemsworth: “Ikke bekymre deg, det er ikke så ille. Du har disse store, vakre blå øynene og skjegg og sterke muskler. Du går og gjør deg klar for showet og legg litt sminke på det, “sa han til å få et sted på kinnet.

«Speilet er riktig, du er virkelig den vakreste av dem alle», sa en fornøyd Hemsworth før han gikk på vei. Når Hemsworth var borte spurte speilet: “Hvordan var det?” og plutselig kom Cords bandleder Reggie Watts ut bak speilet. Hyggelig en, gutter. Se klippet over.

Men moroa og spill endte ikke der. Under forestillingen spilte de fire spillerne også Cell Phone Profile, der Corden tok en ekte sang, bilde og tekst fra en av telefonene sine, og skuespillerne måtte overbevise ham om at de var fra egne telefoner. Finn ut hvem telefonen hadde sangen “Firework” av Katy Perry, et bilde av en mann og et esel, og en tekst som sa “Kom deg ut av sengen blir deg fett” her:

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 11

map