Hvis du elsker sex og byen, vil du se Book Club ASAP

SATC Book Club
Foto Illustrasjon. Bilder: Paramount Pictures, HBO

Samantha Simon

18. mai 2018 kl. 11:45

Fire kvinner, sitter rundt, diskuterer deres sexliv og forhold til drinker. Høres kjent ut?

Selvfølgelig gjør det det. Det er premissen til en av de mest elskede TV-serier av all tid, Sex og byen. Men det er også plottet av Bok klubb, som treffer teatre i dag, og er garantert å fylle Carrie Bradshaw-og-firma-formet hull i hjertet ditt, i minst to timer. En forskjell du vil innse rett og slett: SATC fulgte en gruppe tretti og noe kvinner da de navigerte i New York Citys datingsete, mens Bok klubb ser på kjærlighetslivene til Los Angeles-baserte kvinner i sine sekstitall. Annet enn tegnene ‘aldre og steder, er prosjektene påfallende lik på kjernen.

For det første er det enkelt å spalte hver av Bok klubbDiane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) og Carol (Mary Steenburgen) Sex og byenS nå-ikoniske personlighetstyper. Bare noen få minutter inn, kan du identifisere Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte av gruppen (mer om hvem som er, under). Så er det sexfaktoren. Mens du leser Femti nyanser av grått i sin fire-tiår sterke bokklubb finner personene seg inspirert til å spice opp sine egne kjærlighetsliv. Det ber om ærlig og rettferdig morsom diskusjoner om hva det er egentlig som for 60-pluss sett å finne en ny partner i alderen av dating apps. Bytt ut sin flaske vin med fire kosmopolitaner, og du har fått deg selv en SATC Spol fremover.

VIDEO: Jane Fonda sier at hennes sexår er bak henne

Til slutt nevnte vi at det faktisk er en skjerm Sex og byen gjenforening i Bok klubb? Candice Bergen – som uforglemmelig stjernespillet som Carrie Bradshaw Vogue redaktør, Enid-igjen finner seg selv motsatt skuespiller Wallace Shawn på skjermen. (Du kan kanskje huske Shawn for å skildre “hobbit” Carrie forsøkte å fikse opp med Enid i showets siste sesong, mye til hennes horror.) Mens ting til slutt syntes å trene for paret på TV, gjør deres Bumble-dato ikke gå ganske bra i filmen. Les videre for en side-by-side sammenligning av tegnene og flere grunner til å se Bok Klubb i dette innlegget-SATC verden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 18

map