Hvis du leser dette, er det for sent å kjøpe Drakes Tom Ford leppestift

Hvis Drakes Tom Ford-leppestift blir utsolgt overalt, betyr det ikke at det går null til 100 virkelig raskt, så er vi ikke helt sikker på hva som gjør. Bare få minutter etter at den frostede fiolette fargen ble levende, solgte den ut på Tom Fords nettsted, designerens butikker i New York City og Chicago, og på net-a-porter.com. Staren tok til Instagram for å kommentere sprøytenarkomanen og spøkte: “Mamma kjøpte dem alle. Hei Ma.” Mellom Drakes leppestift og manien rundt Kylie Jners leppesett, er selgerleppeprodukter sannsynligvis den uoffisielle årsaken til sesongen, så betrakt deg selv velsignet hvis du kunne ta tak i enten.

Drake Lipstick - Embed
Høflighet

RELATERT: Takk oss senere: Tom Ford lanserer en leppestift som heter Etter Drake

Hvis du har en kul $ 1,950 brennende et hull i lomma som ikke må brukes på nødvendigheter, vet du at leie-Drakes skygge er inkludert i Tom Ford Lips & Boys gaveesett ($ 1,950; tomford.com), som vi erklærte som en must-have gave til skjønnhetsknutepunktet i livet ditt, og kommer til å være fylt med 9 andre nyanser i tillegg til de 6 Guds. Som for de som er ivrige etter å gjenskape en lignende glimmer-infundert plommeffekt, rundet vi opp 6 alternative leppestifter for å gjøre nettopp det, uten å slite det ut for OG-versjonen på eBay-vi sier bare at du kan gjøre det bedre. Handle våre Drake-inspirerte favoritter nedenfor.

RELATERT: Drakes Air Jordan Collaboration får endelig en utgivelsesdato

Vår favoritt Shimmery Plum Lipsticks

Urban Decay Revolution Lipstick in Rapture
J. Cat Fantabulous Lipstick in Metallic Raspberry
Også Faced Melted Metal in Jelly
Stila Stay All Day Liquid Lipstick in Amore
yppig Bold Gel Lipstick in Graphic Grape
Maybelline ColorSensational Lipstick in Plum Paradise
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 13 =

map