Hvordan håndtere cystisk akne-og hva du skal gjøre hvis du ved et uhell plukket på det

Det er akne, og så er det de sjeldne ødeleggerne, under-the-skin-støtene som gjør vondt hver gang du berører dem, og kan ikke løses før de overflater. Kom en viss tid hver måned, cystisk akne fortsetter å være bane av vår eksistens, selv om de smertefulle blemishene også kan utløses av noen for mange scoops av Ben & Jerry, så vel som andre meieriprodukter. Selvfølgelig er regulering av kostholdet ditt en enkel måte å nippe på problemet i knoppen, men for å sitere krigerdommer Drake – hvis du leser dette, er det (sannsynligvis) for sent. 

I et forsøk på å behandle problemet en gang for alle, snakket vi til hudeksperten Renee Rouleau om hva du skal gjøre hvis du føler deg en breakout forming, og hvordan du skal håndtere hvis du ved et uhell plukket på det. (Hei, vi er bare menneske.) “Sannme cystiske flekker kommer aldri til overflaten. De utvikler seg dypt i hudens hud, og de heler i dermislaget, forteller Rouleau. “Hvis du velger det og velger det, kan du til slutt få noe ut, men på den tiden har du revet opp huden så alvorlig at du er garantert å ha et misfarget merke i flere måneder.” For å nå de dypere lagene av huden, anbefaler Rouleau å lete etter en flekkbehandling som er spesifikk for cystiske breakouts, som hennes Anti-Cyst Treatment ($ 42; reneerouleau.com), som er rik på melkesyre og penetrerer dermislaget for å oppløse infeksjonen.

RELATED: Kunne din mobiltelefon være årsaken til dine breakouts?

Ved å bruke is til bump kan det også reduseres hevelse, spesielt hvis din trang til å plukke, blir bedre av deg. Etter forsøk på utvinning anbefaler Rouleau å glasere det i 10 minutter, og deretter følge opp med en blemish behandling for cyster. Deretter ignorerer stemmen i hodet ditt og forteller deg at du skal berøre den, og la stedet helbrede seg selv. For å avgjøre om problemet utløses av månesyklusen eller melkeforbruket, foreslår Rouleau også helt å eliminere inntak av yoghurt, ost, melk og is i tre uker, og deretter sakte innføre det tilbake i kostholdet ditt etter den perioden for å se om huden din begynner å reagere, og å bestemme ditt toleransnivå. “Hvis du ikke utvikler nye cyster i denne tre ukers tidsperioden, så kan dette være løsningen på problemet ditt,” forteller hun. “Noen mennesker kan fortsatt spise en god del meieri, mens andre bokstavelig talt ikke kan ha noen uten at huden deres bryter ut.”

RELATERTE: Hvordan bli kvitt brystkreft

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 79

map