Hvordan uttaler du “Cannes?” Lytt til 26 Kjendiser, prøv sitt beste

Cannes Film Festival er en av de mest luksuriøse, eksklusive arrangementene i året. Ikke bare er gjestelisten begrenset til den mest A-listen med stjerner, men det har til og med et fancy navn som bare frankofiler vet hvordan man skal uttale akkurat.

Er det “Kan”? Eller “bokser”? Eller “Con?” Er “s” stille? Eller kanskje “n” s? Ikke engang en videregående fransk utdanning gjør det mulig å uttale dette navnet høyt uten å skamme deg selv. Eller verre, kanskje du uttaler det riktig nok at ingen i rommet har forstått hvilket ord du sa, siden det høres veldig annerledes ut enn det er stavet.

Det er derfor vi har samlet dette klippet med 26 kjendiser som sier “Cannes” foran kameraene, i håp om at de vil hjelpe oss å finne ut hvordan vi sier at det bare stemmer.

RELATERTE: 33 Kjendiser som bor deres beste liv ombord på båter

Se på videoen på toppen for en praktisk PSA før årets festival, som starter 17. mai. Vi skal si at Angelina Jolie uttale er sannsynligvis ganske flink på.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 59

map