Hvorfor du bør invitere din eks til bryllupet ditt

I sin daglige oppgave som kongelig kan prins Harry være bundet av uendelige regler og tradisjoner, men når det gjelder hans ekteskap, er han ikke her for din gammeldags moral, takknemlig. Ifølge en rapport inviterer han to av sine tidligere kjærester, Chelsy Davy og Cressida Bonas, til sitt bryllup til Meghan Markle.

En kilde fortalt Daily Mail at han hadde vært nære venner med både Davy og Bonas etter å ha forsikret “det var ingen vanskelige følelser når de splittet seg.” Mens du inviterer din tidligere flamme til å se på deg, kan utveksling av løfter virke litt uortodokse, sier vi: Bra for Harry. Hans bror, William, forresten, synes å ha samme tilnærming, etter å ha deltatt i brudgomene til en tidligere flamme i Kenya. Og få dette: Han gikk hjort, uten Kate Middleton.

VIDEO: Meghan Markle og Prince Harry mottok en tankefull bryllupsgave fra deres Mini-Mes

Ifølge Rachel Sussman, en New York City-basert lisensiert ekteskap og familie terapeut, enten det er hensiktsmessig å invitere din eks alle kommer ned til ditt nåværende forhold med dem. “Vanligvis når et par blir engasjert og gift, er hans venner hennes venner, og hennes venner er hans venner,” sier hun. Men hvis din ektefelle har aldri møtt den aktuelle eksamensen, er det en annen sak. Er det en grunn til at du holder dem fjernet fra forloveden din? Er det fortsatt følelser romantisk der? “Det er ganske rart hvis noen ønsker å invitere noen til bryllupet som deres ektemann eller deres kone på dette punktet ikke er vennlig med.”

Sussman foreslår at du tar opp temaet til partneren din som et spørsmål: “Jeg har gått over gjestelisten, og jeg tenker jeg vil invitere denne personen. Selv om vi kort datert, har vi et veldig hyggelig vennskap. åpen for å ha ham på bryllupet? Er du komfortabel med dette? “

RELATERT: Legg disse 5 tingene til din Dating Profile, og alle vil sveipe til høyre

For mange par vil det være tydelig hvilke exes bør eller ikke bør inviteres uten en uttrykkelig samtale, spesielt hvis ex har blitt en kjær venn. Men det er fortsatt hensyn til å diskutere invitasjonen sammen. Da Anna, 34, som giftet seg med ektemannen for noen år siden, spurte ham om hun kunne legge sin eks-kjæreste til gjestelisten, “Han reagerte på samme måte som alle andre venner jeg inviterte,” sier hun.

Exes kan spille formative roller i våre liv, og disse minner forsvinner ikke når romantikken er over. “Vi var på college sammen, og han var min første ekte kjærlighet,” forteller Anna av sin eks. “Jeg føler at vi gikk mye sammen, og mye av hvem jeg er i dag er på grunn av ham. Han er også livet til noen fest.” Den ex deltok med sin da kjæreste, og mannen ble avløst.

Men hvis forloveden din reagerer negativt på ideen om å invitere din eks, prøv å finne ut hvorfor, uten å presse for hardt, rådgiver Sussman. Hvis årsaken er sjalusi, så er dette en flott tid for dere begge til å snakke om det og hvordan det kommer til å påvirke ekteskapet ditt. Men hun understreker at han ikke overstyrer eller ignorerer partnerens følelser eller mening.

RELATED: Den overraskende brudekjole stilen hver brud er pinning

“Dette er ikke sjefen på jobben, sier jeg respekterer din mening, men jeg overstyrer din beslutning, sier Sussman. “Du må enten være enig i å være uenig eller nå et kompromiss. Du må komme opp med en løsning.”

“Når du har en eks som fortsatt er en venn, er det ingen grunn til at du ikke skal invitere personen til bryllupet ditt,” sier Tifany Wunschl, etikettekspert på Gourmet Invitations-men det betyr ikke at de må være foran og senter gjennom hele feiringen. Det finnes måter å følge med på bryllupsgalleristen etikette og Gjør alle glade: I resepsjonen, sett din eks, langt unna brudepartiet eller kjærebordene for å lindre det vanskelig for din partner, foreslår hun.

Og hvis du finner deg selv å introdusere din eks til andre gjester på festen, kan du kanskje hoppe over den “første sanne kjærlighetshistorien”. “En gammel venn” vil gjøre det bra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 22

map