Hvorfor Marion Cotillards ansikt er nesten uigenkjenlig i hennes Instagram Selfies

Marion Cotillard, er det deg?

Den franske skuespillerinnen så nesten ukjennelig ut i en serie bilder hun delte på Instagram Monday. Grammet viser den 41-årige forventende moren med en betydelig fyldig pout, en glam blekrosa mani, og en nyfalt ny mane.

…eller ikke å være…

Et innlegg delt av @marioncotillard på

Sjokkert, tilhenger og fans var først opptatt av at Oscar-vinneren hadde gjennomgått plastikkirurgi. Det ble imidlertid tydelig at Cotillard bare hadde på seg en parykk, sminke og proteser for hennes rolle i filmen Rock’n Roll. Hun hadde virkelig oss til å gå dit for et sekund. 

VIDEO: Chic Celebrity Maternity Style

 

Videre bevis på at bildene var ment å trekke opp oppmerksomhet for partnerenes siste arbeid? Bildeteksten Cotillard captioned ett innlegg med “Å være …” og en annen “… eller ikke å være …”, et gammelt ordtak som også skjer Rock’n Rolls slagord.

…Rock’n’roll #rocknrolllefilm @ guillaumecanetofficiel ������

Et innlegg delt av @marioncotillard på

Å være…

Et innlegg delt av @marioncotillard på

FOTOER: Marion Cotillards skiftende utseende

Hennes rep sa Mennesker at Cotillards utseende gjenspeiler hennes karakterens utseende nær slutten av filmen.

I Rock ‘n Roll, Cotillard (som sist spilte i allierte med Brad Pitt) vises sammen med sin langvarige partner Guillaume Canet, som hun forventer nå sitt andre barn. Canet skrev og regisserte også filmen, som sammen med Cotillards nye lepper debuterte i Paris tidligere denne måneden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 + = 75

map