Innenfor 2016 Oscars Governors Ball, hvor Leonardo DiCaprio feiret Big og Brie Larson Stolt Sipped Champagne

Fire timer er ganske lang tid å sitte stille i setet ditt, spesielt hvis du har på deg en kjole som bare ikke gir. Så den andre det Spotlight ble annonsert som Big Picture-vinneren (den siste prisen på natten) på 88. Academy Awards, det var en stor eksplosjon av konfetti på himmelen og plutselig var poof-alle på vei til guvernørens ball, den offisielle etterpartiet av Oscarene, som nettopp skjedde for å være rett ved siden av prisutdelings Dolby Theatre i LA.

Plutselig var rommet fullpakket med stjerner, fra en strålende Charlize Theron i en dunkende rød Dior-kjole til Leonardo DiCaprio, som delte noen spesielle øyeblikk med sine produsenter og cast medlemmer. “Hva en natt!” Theron kvalt da hun blandet seg nær baksiden av rommet ved dansegulvet. “Whoops-faren for kjolen,” sa hun til noen som stod på hennes Dior-tog. I mellomtiden uttrykte Rachel McAdams også vanskeligheter med å komme seg gjennom mengden. “Det er litt vanskelig å gå i denne kjole og gjøre noe annet!” Sa hun da hun plukket opp kjole med en hånd for ikke å gå på den og holdt et glass hvitvin i den andre. “Det er en tøff!”

Skrevet på gravestasjonen klinket beste skuespillerinnebror Brie Larson briller Champagne som hun ventet på at hun skulle bli permanent merket på sin første Oscar. “Klem meg,” sa hun, da hun holdt sin graverte Oscar i hånden for første gang, og tårene brøt opp i øynene hennes.

FOTO: Alt ser ut fra 2016 Oscars Red Carpet

Nyutmerkede priser var ikke de eneste tingene på alles hjerner. Isla Fisher og Sacha Baron Cohen hang ut i nærheten av sushi-stasjonen i en skinnkiosk og nibbled på tallerkenplater mens Fisher likte henne latterlig. «Ikke ta det bort enda!» Sa hun da en servitør prøvde å rydde den. Minutter senere, gravde hun inn i en piping, varm kyllingegrytpai som en kelner tok med på en brett. I tillegg til parets favoritter likte gjestene også pizza, mini hamburgere og endeløse desserter som inkluderte flavored macarons, sjokoladekaker, tiramisu popper, sjokolade Oscar statuetter og sjokolade fontener perfekt for dipping fruktterter, bær og mer sjokolade.

“Wow, hva er det? Uansett er det, tar jeg to! “Sa Bryan Cranston da han nådde en asparagus og trøffelsalat ble ført rundt på skuffer. Kort tid etter gikk Martin Scorsese til nattens store vinneren, DiCaprio, og gratulerte ham. “Det var en så god tale, virkelig fenomenal,” fortalte han ham. “Tusen takk, mann. Takk skal du ha. Betyr at verden kommer fra deg, ” Den gjenoppståtte stjernen sa.

For Alicia Vikander, dansegulv og Andre Dags forestilling av “La oss få det på” fikk henne inn i sporet. «Jeg kan ikke vente med å feire i kveld og ta av skoene mine og danse denne kvelden bort,» sa hun.

FOTO: Inne i de heteste partiene i Oscar Night

Klikk gjennom for å se hvem andre gikk ut på A-list-affæren.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 43

map