InStyle’s Travel Beauty Breakdown: Nøyaktig hva du skal sjekke og hva du skal bære på

Hitting veien for ferien? Selv om sesongen kan være den mest spennende tiden på året, det gjør komme med noen få mindre ulemper. Flyplasser har en tendens til å være jam-pakket rundt Thanksgiving og høytiden. Faktor i uforutsigbar vintervær, og oftere enn ikke, vi ser på noen flyforsinkelser, og en kansellering i verste fall. Det betyr vanligvis at du blir skilt fra de essensielle skjønnhetene du legger inn i den sjekket bagasjen din, og selv om TSA begynner å lette på begrensningene på væsker, geler og aerosoler, ville vi aldri tilgi oss selv hvis TSA skjedde å konfiskere din massiv krukke av La Mer. (Hva? Det er dyrt!)

Som erfarne reisende som ofte pakker mer skjønnhetsmessige nødvendigheter enn vi trenger, brøt vi deg nøyaktig hva du skal pakke i den sjekketes vesken din, og hva du skal stash i din bæreveske, bare hvis du sitter fast i flyplassen, eller hvis du har sjekket bagasjen når destinasjonen noen dager etter at du har gjort det. Fortsett å lese for å få alle detaljer!

RELATERTE: De beste skjønnhetsprodukter å ta på ferie

Sminke: Selv om tilsynelatende store flasker med grunnlag, kan Dolce & Gabbana’s Perfect Reveal Lift-versjon ($ 72; sephora.com) virke for stor til overføring, produkter under 3 oz. vil gjøre kuttet, men for å unngå hold-ups i sikkerhetslinjen, fortsett å pakke væskene dine (foundation, BB-krem, lipgloss, etc.) i en zip-topppose slik at TSA ikke trenger å rifle gjennom sminke. Takket være deres strømlinjeformede form tar palettene mindre plass i vesken din, så sørg for å ta med en i stedet for enkeltskygger eller rødmer. Neglelakk kan også gå inn i bærevesken din, men hvis du bringer noen nyanser fra lakksamlingen din, holder du dem i en godt polstret sminkepose og legger dem i din innsjekkte bagasje.

Hår: Hvis du ikke har produkter av reisestørrelse, kan du overføre Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Shampoo ($ 30; bumbleandbumble.com) til en mindre beholder for å passe inn i din videreføring, men hvis du ta med den fullstendige flasken, pakk den i din innsjekkte bagasje. For å unngå utslipp (og garderobeskap), skru opp toppen og legg et tynt ark saran-wrap direkte mellom flasken og hetten, og skru deretter toppen på baksiden så tett som mulig. Plasser sjampoen i en plastpose for ekstra forsikring. Ta med tørr shampoo eller hårspray? Kloranens Tinted Dry Shampoo ($ 20; birchbox.com) er langt en av våre favoritter, men på 3,2 oz faller det bare over grensen, så pakke den i den sjekket vesken din. Med mindre du er på reise med en mini hårføner, anbefaler vi at du fyller i full størrelse i den merkede vesken din, selv om noen flatjern eller krøller er vanligvis små nok til å plassere i din carry-on, vet du, bare hvis du trenger en Gateside touch-up…

RELATERTE: 8 Holiday Party Beauty Tricks Du trenger å vite

Parfyme: Åpenbart gir rollerball-versjonen av B. Balenciaga duften ($ 25; nordstrom.com) en mer bekymringsløs følgesvenn enn sin fullstendige motpart ($ 145; nordstrom.com), men det betyr ikke at den større flasken kan ‘ ikke fly. Ved 2,5 oz., Kan den settes i bærekraften, men vi pakker vanligvis den i vår sjekket veske for å minimere bryet. Hvis du fortsatt har duftboksen rundt, legg den inn igjen for å minimere bevegelsen, og hold den forsiktig mellom stablerne med brettede klær. Ingen boks? Ikke noe problem! Vi har brukt den samme metoden med et par sokker — sett flasken i en sokk, dekk den med en annen og nestle flasken mellom resten av klærne i koffertens senter.

Hudpleie og kroppspleie: De fleste hud serums som SK-II ($ 160; sk-ii.com) eller Soap & Glory ($ 48; sephora.com) veier inn på omtrent en unse, så du har ingen problemer med å plassere dem i din carry-on, og du trenger ikke å bekymre deg for å holde din glød intakt hvis du sitter fast i flyplassen. Ansiktsvask, toner, kroppsvask og kroppskrem bør følge samme tommelfingerregel som din sjampo og balsam — Hvis du ikke kan overføre væskene i mindre beholdere, pakker dem i din innsatte bagasje og linjer dem i plast for å unngå lekkasjer på dine designer kjoler. Selv om skarpere gjenstander som neglissaks eller din Venus-barberkniv er små, anbefaler vi å ta feil på siden av forsiktighet og plassere dem i din sjekket bag.

RELATERTE: 10 måter å reise som en jet-setter

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 20

map