Isaac Mizrahi förlänger sin signatur estetik till din sminkväska!

I mitten av vintern när vi vanligtvis är klädda i pufferjackor och djupt tonade garderobstycken, är vi alltid tacksamma för Isaac Mizrahis roliga tryck och levande nyanser, vilket aldrig misslyckas med att lägga till en välbehövlig skryt av färg till vårt annars mörka ensembler. Just i tid för att ge din skönhetsarsenal en våråterstart, är designer på väg att ge din sminkväska samma behandling med sin nya sminklinje!

Mizrahi har gått ihop med True Cosmetics för att starta TRUE Isaac Mizrahi, en imponerande sortiment av läppstift, glans, skuggor, nagellack och mer, som finns tillgängliga i nyanser som djärvt som Mizrahis egen roliga personlighet. “Jag är så glad att lansera en skönhetslinje kärlek färg, och nu får jag dela min passion för det på det här nya och spännande sättet, säger han. “Rätt smink är avgörande för kvinnans utseende, och att kvinnor känns vackra är vad mitt varumärke handlar om.”

RELATERADE: Se Isaac Mizrahis snygga nya docksamarbete

Med en lyckad doft som redan är under hans bälte är Mizrahis senaste skönhetsföretag ett vi hoppats att han skulle göra, och sortimentet gör verkligen ingen besvikelse. Inrymt i lyxig guldförpackning är varje formel syltad med marina alger, grönt te och vitaminer A och E för att säkerställa att huden underhåller sig frisk och nyanserna är uppkallade efter Isaacs favorit Hollywood-ikoner och New York-språk.

Köp den fullständiga sortimentet nu, som innehåller hudvård och sminkverktyg, på isaacmizrahi.com och håll dig inställd på QVC i februari för att fånga sin TV-debut. Vi kan inte lova att ni kommer att se en annan debatt om månen äger rum (Mizrahi hamnade slutligen vara rätt för rekordet), men vi är ganska säkra på att det blir lika underhållande att varje produkt fungerar magi på skärmen.

BILDER: Kändisar som bär Isaac Mizrahi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map