J.Lo och Bestie Leah Remini Dela det första fotot från deras nya filmuppsättning

Top bullar, en djärv röd läpp och ett stort meddelande? Kontrollera. Så är bindningstiden gjort när det gäller Jennifer Lopez och hennes bestie Leah Remini.

De Nyanser av Blå stjärnan avslöjade förra veckan att duon kommer att dyka upp i en ny film tillsammans. Lopez meddelade nyheterna med ett foto av de två snugglingarna under en filt med leenden på sina ansikten. “Varje Lucy behöver en Ethel. Titta vem som gör en film tillsammans !! #SecondAct @stxentertainment @leahremini”, skrev hon på fotot, vilket visade att hon rockade en benvitt stickad tröja.

Varje Lucy behöver en Ethel. Titta vem som gör en film tillsammans !! #SecondAct @stxentertainment @leahremini

Ett inlägg som delas av Jennifer Lopez (@ jlo) den

Den kommande romantiska komedin, Andra akten, stjärnor Lopez, som spelar en “big-box butik medarbetare som återupplivar hennes liv och hennes livsstil och får chansen att bevisa för Madison Avenue att gatan smarts är lika värdefull som en högskoleexamen”, enligt Mängd.

Remini kommer passande att spela sin bästa vän och medarbetare med stor boks i filmen. Med tanke på deras nära relation, har vi ingen tvekan om att dessa två kommer att ha blast på och av uppsättningen.

BFF är inte de enda stora namnen som bifogas projektet. Lopez tillkännagav den 17 oktober att Vanessa Hudgens är redo att gå med i casten också. Lopez delade de spännande nyheterna på hennes Instagram-konto längs en bild av de två av dem som ser ut som en prisutdelning. “Se vem som helst som går med mig i #SecondAct … @vanessahudgens @stxentertainment”, skrev hon skottet.

Titta vem som ansluter mig till #SecondAct … @vanessahudgens �� @stxentertainment

Ett inlägg som delas av Jennifer Lopez (@ jlo) den

På måndagen den 23 oktober fördjupades grunden när Remini skrev ett skott från första dagen på set. I den söta snapen är Leah och J.Lo tvilling i blå västar, var och en av dem håller en anställd nametag (Reminis karaktär heter Joan, medan Lopez är Maya). “Första dagen! På uppsättning av #SecondAct @jlo @stxentertainment @ egt239 #Familj #QueensGirls #NyGirls, “the Kung av kungarna alum bildade hennes foto.

Första dagen! På set av #SecondAct @jlo @stxentertainment @ egt239 #Family #QueensGirls #NyGirls

Ett inlägg som delas av Leah Remini (@leahremini) den

Är det för tidigt att säga att vi är besatta av den här filmen? (Vi har observerat med den här filmen.)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 54 = 63

map