Jag är besatt: Cire Trudons doftiga matcher

Välkommen till Jag är Obsessed, en ny daglig videoserie med Kahlana Barfield, InStyle‘s mode och skönhetsredaktör i stort. Kolla tillbaka varje vardag för att lära dig mer om skönhetsprodukter och verktyg som hon inte kan få nog av.

Om du är på jakt efter en touch av parisisk du ne sais quoi till ditt hem, det finns ingen anledning att investera i dyr, svår att validera inköp som ett $ 80-ljus eller till och med en $ 300 eau de parfum diffuser. Cire Trudon, vilken är känd för sina överdådiga produkter, har infört en måste-ha som inte bara glädjer dina mest kräsna gäster, men också kommer inte att bryta banken. Finns i sina fem signaturdoftar, kommer Cire Trudons doftämnen i färgrikt illustrerade rektangulära lådor som passar snyggt i små utrymmen – och är perfekta för enkel presentering. Matcherna, som luktar himmelskt, kan naturligtvis användas för att tända ljus, men de ger också ett nytt liv till en favoritunderkläderlådor eller nattduksbord. 

Cire Scented Matches - Embed
Artighet

Handla det: $ 12, blisshomeanddesign.com.

Titta på videon ovan för att se varför Barfield älskar dem-Och besök instyle.com/videos imorgon för att se vad hon är besatt av nästa. 

RELATERADE: Jag är besatt: Lancoms Miracle Cushion Foundation 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map