Jag är obsessad: Shu Uemuras rättframtidiga tidsbesparande blåsoroljespray

Välkommen till Jag är Obsessed, en daglig videoserie med Kahlana Barfield, InStyle’s mode och skönhetsredaktör i stort. Kolla tillbaka varje vardag för att lära dig mer om skönhetsprodukter och verktyg som hon inte kan få nog av.

Vi älskar dumtvättiga tricks som påskyndar vår skönhetsrutin, så det är exakt varför vi vänder oss till Shu Uemura’s Straightforward Time-Save Blowdry Oil Spray för en snabbare, fräschare från salongens do. Precis som namnet antyder, hjälper den här prisvärda spray-on-elixiren inte bara tunna, pesky flyaway-hår, men låter dig också uppnå voluminöst, blåstorkat hår två gånger snabbare än vanligt. Så vad är hemligheten? Verktygets svart kumminolja innehåller en blandning av omegas 3, 6 och 7 som tillsammans ger dina strängar en slätare, mjukare glans. Kamma bara håret jämnt efter att du har applicerat sprayen på fuktigt hår och börja torka av sektionen för en perfekt finish. 

jag'm Obsessed Embed
Artighet

Handla det: $ 39; shuuemuraartofhair-usa.com. 

RELATERADE: Jag är besatt: Charlotte Tilbury’s Magic Cream

Titta på videon ovan för att lära dig varför Barfield älskar verktyget-Och besök instyle.com/videos för mer av våra favorit skönhetsfynd.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 69

map