James Franco deltar inte Oscarerna efter sexuella missförhållanden påståenden mot honom

Oscar natt tog ut Hollywoods största stjärnor av året för en prisutmärkelse, men det var en anmärkningsvärd frånvaro. Bland de många anklagelserna om sexuella trakasserier och missbruk mot honom deltog James Franco inte i Oscar på söndagskvällen.

Skådespelaren höll mamma om sina Oscar-planer bland de påståenden om sexuella missförhållanden som andra har frambringat, och i slutet av kvällen förblev han oskyddad. Franco har anklagats för “olämpligt eller sexuellt utnyttjande beteende” från fem kvinnor specifikt.

Francos advokat Michael Plonsker har bestritt alla påståenden, och trots att han var omringad av kontroversen, deltog Franco fortfarande i SAG Awards – där han nominerades för utestående prestation av en manlig skådespelare i en ledande roll i januari.

James Franco
Rich Fury / Getty Images

Medan Franco har nominerats för sin prestation i Katastrofkonstnären på nästan varje prisutdelning var Oscar ett anmärkningsvärt undantag. Franco nominerades inte för några skådespelar på Oscar, men en PR-krissexpert berättade InStyle att han fortfarande skulle ha gjort ett oscarutseende för att bättre hantera utfallet.

“Om inte nya påståenden kommer ut, kommer han troligen att uppträda oskadd. Han måste bara spela sina kort rätt, säger den anonyma källan.

RELATERAD: Varför James Franco ska delta i Oscarerna

“Att han inte går är en egen berättelse,” lade de till särskilt om Oscarerna. “Mitt råd för honom skulle vara att gå, vara nådig, och heller inte göra några intervjuer eller göra några mycket få intervjuer. Du vill lägga lågt men inte på ett sätt som gör att det verkar som om du gömmer dig.”

“Efter rykten snurrade och du har ber om ursäkt för vad som hände, måste du hålla din mun stängd, för att du bara ska få fler rubriker, och vad du vill är att folk ska glömma. Ofta vill folk fortsätta prata när de är i ett hål för att gräva sig, men du måste vänta ut det. “

Så var var han på Oscar natt? Det återstår att se.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 36

map