Jenna Dewan är en total knockout vid första röda tejputseende efter Channing Tatum Split

Jenna Dewan har tagit sin singelstatus till nästa nivå och debuterar ett sexigt nytt utseende under hennes första offentliga utseende sedan splittringen med den utrangerade mannen Channing Tatum, den här månaden. 

Skådespelerskan gick den röda mattan till St. Jude Children’s Research Hospitals femte årliga Hope and Heritage gala solo, som hon hedrade vid organisationens 2018 forskningspris på fredag ​​kväll. 

Efter att ha släppt Tatum från hennes efternamn och skickat en underkläder till Instagram tidigare i veckan var den 37-årige redo att fortsätta sin snygga sträcka och en pärlstav Zuhair Murad-kappa bidrog till att uppnå det målet. 

Jenna Dewan
Craig Barritt / Getty Images

Den broderade klädslångsklänningen innehöll en plunging neckline och tulle kjol, vilket kompletterade Dewans lithe figur. En matchande kappa med en fjäderdräkt drapades graciöst över hennes axlar, medan sparkly drop earrings och en gruppering av ringar lade till ett extra lager av sofistikerade. 

Sedan hennes senaste utseende med Channing i november har vi upptäckt ett märkbart skifte i Dewans röda mattan stil. Luta sig på den sexiga sidan av spektret, den Öka stjärnan har blivit i brand med nakna klänningar och klänningar som visar något stort ben. 

Den kollektiva slutsatsen? Singel ser bra ut på Jenna!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map