Jennifer Garner och Bryan Cranston tog ett intimitetskurs tillsammans

Oavsett hur bra en skådespelare är, ibland kan kemi inte bli förfalskad. Fråga bara Jennifer Garner och Bryan Cranston.

Innan veteran skådespelarna gick på att spela ett gift par i sitt nya drama Wakefield, de gjorde nästan allt de kunde för att se till att deras on-sceen union såg legit, inklusive att ta en kurs på intimitet. 

“Vi hade inte mycket tid att förbereda sig för filmen och vi ville ha ett riktigt trovärdigt äktenskap och komfortnivå med varandra, så vi tog en intimitetsklass”, sa Cranston på filmens premiär i N.Y.C. på torsdagskvällen. “Det var en riktigt bra övning.” 

Medan Garner medgav att kursen var “en första” för henne som skådespelare, skämtade hon att det gjorde sitt jobb. “Jag känner mig väldigt intim mot dig nu,” sa hon till Cranston, skrattade, som de två introducerade filmen till publiken.

VIDEO: Se på trailern för Wakefield

Filmen själv är en studie i äktenskapet och vad händer när du bestämmer dig för att gå bort från allt. Cranston spelar Howard Wakefield, en kraftfull advokat som verkar ha allt som går för honom – en stödjande fru av femton år, två döttrar och ett vackert hus i “burbsna”. Och sedan en dag snaps han. I stället för att gå hem efter en lång dag på kontoret, återvänder Howard till vinden i sitt garage och klockar från fönstret när hans fru börjar oroa sig. När dagar av isolering blir till månader frågar Howard hur han spenderade de senaste 15 åren (cue flashbacks) och om han någonsin kommer att gå tillbaka till sitt gamla liv.

När InStyle satte sig med co-stjärnorna på Toronto International Film Festival i fjol, de båda sa att de ville bli knutna till projektet eftersom teman var relatable, men utförandet var olikt det som de sett på skärmen. “Den här berättelsen frågar frågan,” Vad skulle ditt liv se ut utan dig i det? “Cranston berättar InStyle. “Howard är en man som, liksom många andra, köper in i det prestationsinriktade hamsterhjulssamhället som vi har, men då börjar han undra,” Är allt detta där? “Så han trycker pausknappen på sitt liv och har mycket problem att lossa den knappen. “

Wakefield
IFC-filmer

För Garner var rollen som Howards fru, Diana, en utmaning för att publiken inte kommer att höra hennes karaktär talar under större delen av filmen. Hon observeras helt enkelt genom Howards ögon när han tittar på henne från vinden. “Diana går igenom det allra första, hennes man försvinner, då måste hon lura sin förlust, oroa sig för ekonomin, oroa sig för barnen och så småningom läka och acceptera sitt nya liv”, säger Garner. “I filmen ser du henne bara på avstånd, genom ett fönster, så du kan inte höra vad hon säger. Många skådespelerskor kanske inte med det, men jag tyckte det var väldigt intressant. Och det är en helt annan tanke på äktenskapet. “

RELATERADE: 10 filmer vi dör för att se sommaren

Tankeväckande, ja, men i slutändan säger Garner att hon loggat på filmen på grund av Cranston. “Bryan mailade mig personligen och sa” Jag skulle verkligen älska för dig att göra det här med mig. Och hur skulle jag kunna säga nej? Inte bara är han rolig och vacker, men han tar med sig vad scenen behöver och hittar fortfarande ett sätt att överraska dig. Han lägger alltid till den extra lilla såsen. “Ser ut som intimitetskursen betalas av.

Wakefield är på teatrar nu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 26

map