Jennifer Lopez bare bevist Super Long Hair Trend vil regere 2018

Gå videre og avbestill ferien før ferien. J.Lo har kanskje bare godkjent loben, men hun er ikke helt klar til å gi opp signaturens lange låser for alltid. Faktisk gir hun oss grunn til å tro at det lange håret – og alt det allsidige utseendet som følger med det – vil definitivt regjere i 2018.

Kjendis hairstylist Chris Appleton, som regelmessig gjør Lopez hår, sammen med kjendiser som Kim Kardashian West og Ariana Grande, postet et bilde av stjernen som hadde på seg en av de mest episke flettene vi noensinne har sett. Vi har ikke detaljer om hvor Lopez var på vei, så dette kan godt være en throwback, men det er mer sannsynlig at hun benyttet et sett med utvidelser for å oppnå utseendet.

Våt ser braids og babyhår er alltid en ja! �� @jlo #chrisappletonhair Beat @ 1maryphillips

Et innlegg delt av Chris Appleton (@ chrisappleton1) på

 

RELATERT: Våre Topp 10 Favoritt Fest Frisyrer

Hennes hår ble slicket tilbake i en “våt utseende” høy hestehale og sikret på kronen av hodet hennes. Lengdene ble flettet i en 3-tråds flett helt ned til enden, mens en tykk del av håret ble viklet rundt bunnen for å skjule hårbindingen. “Våt ser fletninger og babyhår er alltid en Ja!” skrev Appleton på Instagram.

VIDEO: Kostnad for å få håret ditt farget

Vi har ikke sammenbrudd, men for å få et lignende utseende, trenger du lengde ved siden din, eller å klippe i utvidelser for å få full J.Lo-effekt. En annen viktig komponent er et produkt som bekjemper frizz, men etterlater også håret ditt glatt og glatt, som L’Oreal Paris Advanced Haircare Smooth Intense Frizz Taming Serum ($ 6; target.com). Arbeid det inn i håret ditt når det er fuktig før det blåser.

Pensle håret opp i en høy ponny, og slipp ut en del som vil gjemme håret slips. Lag en tett flett og bruk en liten elastikk for å sikre den på enden. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 82

map