Jennifer Lopez bekrefter at dette årets heteste hårklipp er her for å bli

Det spiller ingen rolle om det er ekte eller midlertidig, Jennifer Lopez nye frisyre kommer til å være den stilen som til slutt vil overbevise deg om å bli kortere.

Skuespilleren ble oppdaget i New York City filming scener for filmen Andre lov med en lang bob som treffer like under skuldrene hennes og har rene, slanke ender. J.Lo er den siste feiringen til å bli med i klesvasklisten av stjerner som har hakket håret sitt i lobber eller bobs i år, men hun byttet den trendy kuttet opp litt ved å stylere den slank og flyfri i stedet for beachy bølger som Du har sett over alle Instagram-feeds.

Jennifer Lopez
James Devaney / Getty

RELATERTE: 28 ganger du ønsket å kopiere Jennifer Lopez frisyrer

Selv om hennes nye utseende kan være en dramatisk avgang fra de vindkastede, bomullshellbølgene som har blitt synonymt med stjernens glam-skjønnhetsutseende, viser bevegelseslengden at selv om J.Lo alltid vil være Jenny fra blokken, er hun opptatt av å prøve noe ny. Men mens hun endret opp kuttet, la Lopez fast med sin signatur varm karamell og honning høydepunkter.

VIDEO: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez søteste Par Moments

Jo, det er sjansen for at J.Lo bare kom inn i karakter ved å ha på seg en parykk for å oppnå den kortere lengden, men vi er villige til å satse på at utseendet er veldig fort å bli en som stylister overalt skal bli bedt om gjenskape.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 + = 48

map