Jennifer Lopez ser ut som en modern-dag Marilyn Monroe i flared LWD

Jennifer Lopez har gjort det igen. Den 48-årige sångerskan och skådespelerskan slog den röda mattan för att främja den kommande säsongen av Dansens värld, och säger att hon wowed är en underdrift. 

För evenemanget valde hon en liten vit klänning av formgivaren Ester Abner. Medan en LWD kan vara ett säkert val, var den design hon hade på sig allt annat än. Stilen har en monterad pläterad kroppsdel ​​som cinches i midjan innan den flar ut. Under den pläterade överdelen är ett annat lager och ett par biker shorts. Hon ser i grunden ut som en modern Marilyn Monroe. 

Jennifer Lopez World of Dance - Lead

Jean Baptiste Lacroix / WireImage

RELATERAT: Jennifer Lopez Glam Date Night Look kommer att ta andan bort

Lopez höll glamouren och parar den korta mini med Jimmy Choo-plattformshjältar och örhängen från hennes Jennifer Lopez för Kohls samling. Hon stylade sitt långa bruna hår i en snygg halv-up halv-down ‘do. Orange läppar och persika-tonade kinder utförde sitt underbara utseende.

Hennes värdtjänst på World of Dance är bara början på sitt upptagna schema. Hon är för närvarande på toppen av Billboards latinska diagram med hennes nya singel “Amor Amor Amor” och hennes drama Nyanser av Blå kommer tillbaka senare i år. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 39

map