Jessica Alba forsvarer alle mammas rett til å amme på kontoret

En ekte sjef, ærlig selskap medstifter og skuespillerinne Jessica Alba er ikke fremmed for arbeidspartnerens kamp.

Den 36 år gamle moren på tre balanserer familien og karrieren på en prisverdig måte, men det betyr ikke at det ikke er noen overlapping mellom de to.

På onsdag viste Alba oss krysset førstehånds da hun sendte et bilde av seg selv på kontoret, amme sin en måned gamle sønn, Hayes.

“Gikk inn i mitt @ honneste kontor i dag for et styremøte, selv om jeg fortsatt er teknisk på matlov,” begynte multitaskingsmoren. “Ikke kommer til å lyve, det er umulig for meg å helt koble fra jobben … og det føltes hyggelig å være tilbake – selv om det var bare en halv dag. Baby gutt kom til å besøke / spise til lunsj. Føltes veldig produktiv i dag. #workingmom #entrepreneurlife #breastfeedingmama. “

Gikk inn i mitt @ honneste kontor i dag for et styremøte, selv om jeg fremdeles er teknisk på matteorlov. Ikke kommer til å lyve, det er umulig for meg å koble helt fra jobben … og det føltes hyggelig å være tilbake – selv om det var bare en halv dag. Baby gutt kom til å besøke / spise til lunsj. Føltes veldig produktiv i dag. �������� #workingmom #entrepreneurlife #breastfeedingmama

Et innlegg delt av Jessica Alba (@jessicaalba) på

Mødre har slitt med det sosiale stigmatiseringen som omgir offentlig amming i mange år. Skiftet økte i 1800-tallet da seksualiseringen av brystene og prestasjonene i den industrielle revolusjonen ga ammende rykte om å være både sordid og utdatert. Og fremdeles møter kvinner i dag samme holdninger til øvelsen.

Under et utseende på Wendy Williams Show i 2016 forsvarte skuespillerinnen Alyssa Milano hennes beslutning om å amme i offentligheten og legge ut bilder av seg selv breastfeeding på Instagram til talkshowets titulære vert.

“Jeg trenger ikke å se det,” sa Williams til Milano, “fordi jeg bare ikke vil.”

“Ville du spise under et teppe?” Milano retorted.

“Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg på denne måten,” forklarte Wendy og fortalte sin gjest at hun ser brystene som seksuelle objekter. “Det gjør meg veldig ubehagelig.”

“Du er heldig [min] baby er ikke her. Jeg vil piske dem ut her og gi deg på showet ditt, “svarte Milano.

I en såkalt moderne verden er det vanskelig å forene en mors behov for å mate sitt barn når han eller hun er sulten med den skam som blir forfulgt av selve handlingen.

Mens de fleste stater har lover på plass for å beskytte mødre som velger å amme i offentligheten (Idaho det bemerkelsesverdige unntaket), har det ikke stoppet folk fra å ta en sterk (og vokal) holdning til øvelsen. Føderal lov krever arbeidsgivere å tilby sykepleierne bryte tid og rom som ikke er et bad for å uttrykke morsmelk på jobben.

RELATERT: Jessica Alba snuggler med nyfødte babyhayes mens han ser på Binge Grace og Frankie

Kjendiser som Jessica Alba har spilt en viktig rolle i kampen for å avslutte stigmaet.

Min drikkekammerat. #neverunderestimatethepowerofawoman

Et innlegg delt av Olivia Wilde (@oliviawilde) på

Hva skulle jeg gjøre uten denne skjønnhetsgruppen etter de 15 timene som flyr, og bare 3 timers søvn? Kom igjen, og det er det jeg ser på når jeg er 15 år siden. #mepreparando

Et innlegg delt av Gisele Bündchen (@gisele) på

Til ære for # nationalbreastfeedingweek2016 postet jeg stolt dette bildet av en veldig sunn, naturlig handling mellom mor og barn. Tatt i Helsingfors av en veldig støttende og stolt Papa.

Et innlegg som deles av P! NK (@pink) på

Make-up, hår i ruller, amming og prepping av vår produsent for #TheTalk.

Et innlegg delt av Alyssa Milano (@milano_alyssa) på

Enten du ammer eller ikke, ramte Alba når hun fortalte Mennesker, “Når du blir mor, er det siste du vil gjøre, dømt.”

Ingen dom her.

Alba selv har postet flere ammende selfies siden Hayes ble født i slutten av 2017.

Hei

Et innlegg delt av Jessica Alba (@jessicaalba) på

Sitter hjemme-fôring baby gutt som har alle følelser for @shanidarden thx for å skjemme bort meg – virkelig elsket min ansikts-følelse glødende og hydrert. ����♀️

Et innlegg delt av Jessica Alba (@jessicaalba) på

Vi anbefaler Alba og enhver kvinne hvis tapperhet har spilt en rolle i å endre måten folk ser på å amme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map