Justin Bieber och Selena Gomez Flew till Seattle på en privat jet för bästa dag någonsin

Vi blev lite nervösa för Justin Bieber och Selena Gomezs återupplivade romantik efter att ha läst att Gomez familj inte är super glad över det faktum att de har spenderat så mycket tid tillsammans.

Men pojken har vi upplyftande nyheter för dig: På lördag gjorde popstjärnan drömmen verklighet när de började en super oförglömlig och romantisk resa som ser ut som något rakt ut ur Ungkarlen. Dessa två kärleksfåglar plockade upp sina saker och lämnade L.A. för en snabb resa till Seattle via privat jet.

Gomez hade en lång svart päls och bar en handväska medan Bieber hade på sig tvättvattens jeans med en färgstark pufferjacka.

TK
ROMA / MEGA

Enligt fans på sociala medier, daterades till ingen annan än kändis favorit, The Sugar Factory.

Tidigare denna månad lärde vi oss att dessa två verkar gå starka trots att de kommer att gå sina separata sätt för semestern. “Justin och Selena är stora. De spenderar fortfarande mycket tid tillsammans, men är låga på det, säger en källa människor. “De deltar i kyrkans tjänst tillsammans, äter middag och bara hänger.”

Lägg till sista minuten resor på en jet till deras lista över önskade aktiviteter.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 − 51 =

map