Kate Moss traff Runway for første gang i 5 år – og Naomi Campbell var ved hennes side

Det tar en supermodell å kjenne en, rett?

Kate Moss og Naomi Campbell, verdens to kanskje mest berømte superstjerner, ble gjenforenet torsdag i Love of Louis Vuitton. Nei, du går ikke glipp av en ny samling designet av Nicolas Ghesquière. Det er faktisk menns motevek over Atlanterhavet, og de ikoniske modellene kom sammen for å støtte Vuittons kunstneriske regissør for menns samlinger, Kim Jones, som avgår merkevaren.

Naomi Campbell, Kate Moss
Pascal Le Segretain / Getty Images (2)

Så hva er så spesielt med denne? Moss har bokstavelig talt ikke truffet rullebanen siden 2013, og mens Campbell sikkert har det, har det vært år siden vi har sett disse to sammen for samme show – mye mindre side ved side. De gikk individuelt og kom senere sammen med Jones for en episk finale der de rocket koordinerende skinnmonogrammer og joggesko.

Naomi Campbell, Kim Jones, Kate Moss
Bertrand Guay / AFP / Getty Images

På Instagram, forklarte Jones inspirasjonen bak kasting av duoen. “Dette var virkelig en takk og referanse til @themarcjacobs tidlig 2000s Vuitton og det faktum at han var den som ga meg muligheten til å være @ LouisVuitton, takk alle,” skrev han.

Elsker deg så mye, takk så mye! @iamnaomicampbell og @katemossagency, thins var virkelig en takk og referanse til @themarcjacobs tidlig 2000s Vuitton og det faktum at han var den som ga meg muligheten til å være @ Louis Vuitton elsker deg alle xxx

Et innlegg som deles av mrkimjones (@mrkimjones) på

Hvis du er nysgjerrig på hvordan de gikk, er denne videoen en påminnelse om at gutta, de har fortsatt det.

Takk for videoen @marcsebastianf må rope ut til @honeydijon for det store lydsporet med paris er brennende sitater! OPULENCE du eier alt @iamnaomicampbell @katemossagency @dominiksadoch @louisvuitton

Et innlegg som deles av mrkimjones (@mrkimjones) på

Virkelig badass.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 89

map