Kendall Jenners Velvet Boots har oss att räkna ner dagarna till hösten

Lämna det till Kendall Jenner för att få oss spännande för den nya modedesäsongen framåt.

Toppmodellen upptäcktes i New York City igår och rockade det perfekta övergångssynet, och vi vill ha varje stycke som hon har på sig. För lite stillestånd mellan New York Fashion Week-händelserna dunnade 20-åringen en ljus vit T-shirt som hon artfully gjuter in i en högblodig rosa rosa kjol. Och medan vi alla handlar om hennes klassiska klädkombination, var det som Jennys standout-tillbehör verkligen fanns. Brunettens skönhet fyllde av sin outfit med en chic svart hatt som slitits över sina tousled lås, en djärv choker halsband, burgundy kile sammet booties och en kors-band korsväska. Prata om perfektion.

Senare den dagen, den Hålla upp med kardashiansna stjärnan knäpptes på två olika evenemang i lika fashion-forward look-först, på Yeezy Season 4-showen i en naken bra top med baggiga banbyxor och för det andra, i en svart svart klocka på en fest för Kendall + Kylie fallhämtning.

RELATERADE: Kendall och Kylie Jenner avslöja den överraskande modeutvecklingen de trodde aldrig skulle återkomma

En sak är säker: Kendalls stil tar #NYFW med stormen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 + = 70

map