Khloé Kardashian og Tristan Thompson Hit en McDonald’s Drive-through i en Rolls Royce

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har holdt å holde offentlige utflukter til et minimum siden datterens fødsel. Sann, og hele seriell utroskapskandalen … Men i et sant show av langsiktig kobling rammet paret en McDonald’s drive-thru i Woodland Calif. på tirsdag.

Khloe and Tristan McDonald's - Lead
Clint Brewer / SplashNews.com

Kjendiser: De er bare som-ha, ikke noe imot … De lagde fastmat i en Rolls Royce-et $ 200.000 kjøretøy som virkelig utstråler rikdom og eksklusivitet (også Kardashian / NBA livsstil).

Khloe and Tristan McDonald's - Embed
Clint Brewer / SplashNews.com

Det er mulig at Khloé gjorde den prangende jakten til å klappe tilbake på de som har rapportert om hennes siste slanking og raskt vekttap. På mandag sendte den gode amerikanske medgrunnleggeren sine følelser i en serie tweets og skrev: “Jeg misliker virkelig når folk rapporterer at jeg har mistet en enorm mengde vekt på kort tid eller når folk hevder at jeg gjør det disse latterlige dietter. Det er virkelig å sette feil tone. Jeg tror på å gjøre livsstilsendringer når det gjelder mat. Dieting er bra, men slanking gir vanligvis ikke langvarige resultater. Jeg tror også at trening er så utrolig sunn og bør gjøres for hver enkelt persons egen rytme i livet. Det er ingen størrelse som passer alle sammen når det gjelder helse og fitness. “

Selv om det er sannsynligvis ikke på tide å begynne å tøye Khloé og Tristan som utførelsen av #CoupleGoals, virker en bougie drive-through løp som et godt tegn? Khloé, Tristan og McDonald er mot verden, ja?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 68

map