Kim Kardashian forsvarer Kylie Jenner’s Forbes Cover, sier hele familien er “selvfremstilt”

Etter at Kylie Jenner landet på forsiden av Forbes Som den yngste noensinne å bli milliardærer, brøt Twitter ut over magasinets valg adjektiv av “selvfremstilt” for å beskrive skjønnhetens munns suksess. 

I publikasjonens fjerde årlige “America’s Richest Self-Made Women” -problemet, gjorde Jenner, 20, og hennes søster Kim Kardashian West begge den ettertraktede listen, takket være deres populære populære skjønnhetsmerker. Men offentligheten ble miffed det Forbes anerkjente ikke den utrolige fordelen som Jenner og Kardashian West har hatt, noe som økte deres formue til nesten ti figurer. 

“Det er ikke skygge å påpeke at Kylie Jenner ikke er selvfremstilt,” tweeted forfatter Roxane Gay. Hun vokste opp i en velstående, berømt familie. Hennes suksess er prisverdig, men det kommer i kraft av hennes privilegium. Ord har betydninger, og det krever en ordbok for å minne oss om det. ” Andre tok en lignende holdning til emnet for hånden. 

Kardashian West slo imidlertid raskt ned de såkalte haterne i et nylig intervju med Refinery29. “Jeg fikk det ikke, fordi hun er” selvfremstilt “- vi er alle” selvlagde “, sa Kim til nettsiden. 

«Hva, fordi vi kom fra en familie som har hatt suksess? For meg er det ikke veldig fornuftig … Jeg vet så mange mennesker som [som] ikke har vist seg å være like vellykkede som Kylie,” la hun til. “Hvis noe, har jeg sett det motsatte.”

Hun fortsatte å anbefale Jenner for å “ta en usikkerhet av henne og [finne ut] hvordan man skal gjøre en virkelig vellykket bedrift ut av det.” Selvfølgelig refererer hun Kylies berømte lepper, som hun først begynte å overlinje for å gi illusjonen om en større pout, og til slutt fikk injeksjoner for å fylle dem ut. Selv om hun innrømmet bare forrige uke at hun er fillerfri for første gang i år. 

Kim hevdet at familien hennes har jobbet hardt for deres suksess, og krediterer deres konstante grind for deres rikdom. “Meg, Kylie, ikke en av søskenene har noen gang avhengig av våre foreldre for noe annet enn råd,” sier hun. “Det var slik jeg levde livet mitt med min pappa [Robert Kardashian]. Han ga meg aldri noe. Vi kan få muligheten, men jeg har sett det gå helt motsatt måte. Ingen jobber hardere enn mine søstre og min mor.” 

Søstrene håper begge å overføre sine skjønnhetsbedrifter til sine barn i fremtiden, med Kim sier: “Jeg har bygget noe, og du håper en av barna vil være i familiebedriften og jobbe med deg. Kanye sannsynligvis Føler på samme måte. Han vil at en av barna våre skal jobbe på Yeezy og ta over [det]. Heldigvis har vi mange barn. “

Det ser ut til at Kardashian-Jenner overtakelsen er langt fra å være over.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map