Kim Kardashian har noen tanker om Kanye Wests Song om deres ekteskaps drama

På den årlige CFDA-prisen i N.Y.C. På mandag mottok Kim Kardashian West organisasjonens Inaugural Influencer Award-en passende ære vurderer hennes oppgang fra Paris Hilton assisterende til en av de mest, vel innflytelsesrike kvinner i Amerika. Jeg mener, kvinnen selv påvirker selv presidenten. (Eller prøver å, i det minste.)

Kardashian kom til The Brooklyn Museum for å skaffe henne prisen i en høyhalset avskallings topp med en scoop back og en matchende hvit maxiskirt av mote favoritt langhårede eksperimentellist, Rick Owens. Hun accessorized med stabler av golden bangles og en høy teksturert hestehale som hadde oss lurer på om hun skulle begynne å gå som en egypter ned den røde løperen.

2018 CFDA Fashion Awards - Winner's Walk
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Mens han aksepterte prisen, sørget den 37 år gamle dronningens dronning om å ringe ut sine kritikere. “Jeg er litt sjokkert over at jeg vinner en motepris når jeg er naken mesteparten av tiden,” spøkte hun på scenen.

I sin tale reflekterte Kardashian også på sin reise til å bli et bona fide moteikon, og avslørte at en tidligere publiserende av henne fortalte henne at hun aldri ville være på forsiden av et motemagasin. “Selvfølgelig sendte jeg henne min Vogue dekke når det kom ut, en autografert kopi, “delte den sosiale media-stjernen.

Tidligere på kvelden forlot Kardashian spotlighten for å diskutere en av hennes favorittemner: mann Kanye West.

I sitt nye album Ye, Vesten åpner opp om Kardashians reaksjon på hans kontroversielle kommentarer om slaveri, rapping: “Min kone callin ‘, screamin’, si,” Vi skal miste alt! ” / Må stille henne ned fordi hun ikke kunne puste / Fortalte henne at hun kunne forlate meg nå, men hun ville ikke gå. “

“Skrek jeg om det? Kjempet jeg om det? Ja, sa Kim Underholdning i kveld. “Det er ikke ting vi legger på sosiale medier. Jeg kommer ikke til å begynne å tweet hva mine tanker er, men vi har disse øyeblikkene, og det var den eneste sangen han ikke spilte for meg til siste øyeblikk, så jeg hørte det siste øyeblikk, og det betydde mye for meg, “sa hun. “Jeg liker virkelig sangen. Men ja, vi har forskjellige synspunkter noen ganger, men det er mannen min, vet du? “

'China: Through The Looking Glass' Costume Institute Benefit Gala - Alternative Views
Mike Coppola / Getty Images

RELATERT: Kanye West Raps Om Kim Kardashian forlater ham på grunn av hans slaveri kommentarer

Kardashian fortsatte å rose sin mann og hans siste suksess, og dele: “Jeg er så glad for at den har blitt godt mottatt fordi jeg har sett ham gå gjennom mye, og han er bare den mest ekte personen. Han kan si ting som kan bli feilfortolket, og folk ser ikke sammenhengen bak det, men jeg vet alltid hjertet hans, så jeg er glad for at det var veldig godt mottatt. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map