Kim Kardashians julplaner är lika utmanande som du kan förvänta dig

Kardashian-familjen är känd för att fira speciella tillfällen i stil, från vackra barnduschar för att utarbeta födelsedagar, och jul är inget undantag.

Kim Kardashian West gav fans en snygg titt på hennes familj kommande helgdagar festligheter på måndag med en ny post i hennes app om hennes familjs favorit semester traditioner.

“Helgerna är en speciell tid på året. Jag är särskilt tacksam för vår stora familj och alla de traditionella traditionerna vi har fortgått genom åren. Att passera dessa traditioner ner till mina barn är verkligen viktigt för mig och det gör bara jag inser hur välsignad vi alla ska vara så nära familj “, skrev hon.

1986 jul

Ett inlägg som delas av Kim Kardashian West (@kimkardashian) på

“Innan semestern börjar, börjar vi alla till Aldik Home för att plocka ut de mest otroliga juldekorationerna. Jag svär, varje år försöker man stjäla mina dekorationsideer! Jag har börjat hålla mina planer för mig själv så att alla är överraskade. Jag kan bli konkurrenskraftig, lol-vi kan alla! Och många älskar oss att använda Jeff Leatham för att hjälpa oss med att få den mest fantastiska semesterinredningen till liv. “

Julglädjen innehåller en rad semesterkort. Årets redan berömda Kardashian-korträkning är i full gång, och Kardashian talade om det på sin app.

“Nästa på vår semestertradition lista designar vi vårt familjejulkort. I år höll vi utseendet enkelt med denim och vita tees. Jag älskar hur det visade sig! Vårt tema var 25 dagar av jul, så vi har avslöjat en bild varje dag fram till juldagen, skrev Kardashian.

Julafton 2015. Jag satte upp massor av bilder på min app! Puss och kram

Ett inlägg som delas av Kim Kardashian West (@kimkardashian) på

Ingen partiplan skulle vara komplett utan en celebratory shindig.

“Innan jul har vi också alltid ett inredningsfest på pepparkakor på Kourt’s. Hon inbjuder nära vänner och familj så att barnen alla kan vara tillsammans,” skrev hon.

“Min mammas årliga julafton är förmodligen allas favoritnatt på året. Det är all vår närmaste familj och vänner som firar semestern med en natt med mat, roligt och dans. Alla blir glammade och vi har den bästa tiden. Min mamma är Den ultimata värden och ingen kommer nära hennes dekorativa färdigheter. På julaftonpartiet ser vi samma Santa som vi har haft sedan vi var barn. Han är ärligt den perfekta Santa! Det är verkligen speciellt att något jag har upplevt i min barndomen är nu en del av mina barns barndom. Vi har också en fotobås på festen. Du vet att vår familj älskar en bra fotbod! “

Min mammas julafton är legendarisk! Jag älskar att skapa dessa minnen! Jag älskar min mormor MJ så mycket.

Ett inlägg som delas av Kim Kardashian West (@kimkardashian) på

RELATERAT: Se alla bilder från Kardashians 25-dagars jul

Medan allt det som sker före juldagen börjar, lämnar Kardashiansna fortfarande något speciellt för dagen för.

“På julmorgon bär vi alla våra matchande pyjamas när vi öppnar presenter i Kourtney’s house. Varje år får vi olika pyjamas,” skrev Kardashian. “Under åren har det blivit en tradition att varje familjemedlem har sitt eget papper så att du vet vem gåvan är – det är en rolig representation av sin stil. Under tidigare år gick Kanye och jag med matt svart inslagspapper med ett svart band. Det är kul att ge presenter som har en personlig touch. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 53

map