Kjendiser Reagerer til de døde Sør-California Mudslides

Minst 15 personer har dødd fra mudslides som har ødelagt hjem i Sør-California, ifølge CNN. Det naturlige fenomenet skjedde etter en serie tirsdagskrig forårsaket gjørme og rusk å løpe ned i åsene i Santa Barbara Country og Montecito, nær regionen der brannfugler spredte seg for noen uker siden.

Kjendiser som bor og vokste opp i området har tatt til sosiale medier for å dele sin bekymring og ringe til andre for å hjelpe de berørte.

“Min vakre hjemby Montecito …. Hvor mine røtter ble plassert, hvor min mor reiste meg og min familie. Helt under vann. Jeg kan virkelig ikke tro det. Jeg ber og tenker så mye for våre venner på sykehuset og deres familier som fortsatt mangler, “skrev Bella Hadid på Instagram.

“Vennligst send nettsider for donasjoner. Jeg er klar til å hjelpe, “fortsatte hun.” Takk til redning, brannmenn og sikkerhetsteam i SB for å være sterk og ditt harde arbeid for å trekke ut noen og noe i sikte. Min kjærlighet er med deg så dypt SB. “

Min vakre hjemby Montecito …. Hvor mine røtter ble plassert, hvor min mor reiste meg og min familie. Helt under vann. Jeg kan virkelig ikke tro det. Jeg ber og tenker så mye for våre venner på sykehuset og deres familier som fortsatt mangler. For våre hester, hunder, katter – alle dyr – som ga oss lykke, som nå søker etter et tørt sted å legge hodene deres. Vår grunnskole … Freeway å kjøre til skolen og hvor @mini_jk_imbig og jeg ville gå etter skolen .. under vann. Mitt hjerte er ødelagt …. Jeg husker når noe lignende skjedde i La Conchita for 12 år siden, så nær oss og hvor mye det tok å gjenoppbygge … Jeg kan ikke forestille meg hvordan Montecito føler nå. Jeg beklager så mye. Som alltid – Vennligst send nettsider for donasjoner. Jeg er klar til å hjelpe. Takk til redning, brannmenn og sikkerhetshold i SB for å være sterk og ditt harde arbeid for å trekke ut noen og alt i sikte. Min kjærlighet er med deg så dypt SB.

Et innlegg delt av �� (@bellahadid) på

Baks søster Gigi tok til Twitter for å dele liknende følelser.

RELATED: Meryl Streep og Tom Hanks er klare til å sende paychecks til Oprahs presidentkampanje

Oprah delte bilder og videoopptak av hennes bakgård, hvor mudder har begynt å krype inn. “Hva en dag! Be om samfunnet igjen i Santa Barbara. Våknet opp til denne brennende gassbrannen. Sveip deretter til venstre for å se hvor dyp leiret er i min bakgård. Helikoptre recusing mine naboer. Leter etter savnede personer. 13 liv mistet, “skrev hun.

VIDEO: Oprahs Kraftige Golden Globes Tale Heder kvinner av #MeToo bevegelse

Lokalbefolkningen kan rapportere manglende personer eller seg selv på redcross.org/get-help.

Rull ned for å se flere kjendisreaksjoner.

Ellen Degeneres

Rob Lowe

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − 81 =

map