Kourtney Kardashian tar hennes forhold til Younes Bendjima til neste nivå

Kourtney Kardashians forhold til Younes Bendjima blir definitivt alvorlig. Hvordan vet vi? Bare sjekk ut hennes nyeste Instagram-innlegg.

Virkelighetsstjernen postet et bilde av duoen i Calvins, og gjorde i hovedsak sin nye kjæreste den siste Calvin Klein-merkets ambassadør (hennes søstre alle holder tittelen også). Du vet at ting er alvorlige når en Kar-Jenner begynner å involvere sine signifikante andre i sitt sponsede innhold. Stort undertøy spon-con er en forholdsstatus i Kardashian-universet.

#mycalvins #ad @calvinklein

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) på

Men det er noen flere interessante ting vi la merke til i det tilsynelatende uskyldige innlegget, bortsett fra at Kourt skriker kjærligheten til Younes høyt og tydelig. For en, de passer, fra deres lett-vask jeans til deres rippled abs. Selv deres poser er synkronisert og stirrer på telefonen med rette ansikter, fordi Instagram-annonser er seriøs virksomhet.

Bildet ble tatt på et bad med perfekt uberørte gulv og et mykt, hvitt håndkle. Det kan være et hotell, selv om forfengelighet i bakgrunnen har en innlevet følelse, som om den tilhører en Kardashian heltid. Kourt, hvis dette er ditt bad, vi applauderer deg for å holde det på hotelnivået ryddig. Og selvfølgelig er det større enn hele leiligheten min. Dette er en Kardashian vi snakker om, folk.

Kourtney Kardashian Younes Bendjima
Jerritt Clark / Getty Images for Remy Martin

Bildet ser også ut til å være en selfie (i det minste det er det Kourtney vil at vi skal tro) fordi Calvin Klein-logoen er vendt, og det er den uendelige speilssituasjonen som skjer i bakgrunnen til høyre for hodet hennes. Men perspektivet føles litt av. Det er veldig mulig at de tok selfie ved hjelp av et stort speil på gulvet. Men de kunne også ha hatt noen andre ta bildet og vende det til å se mindre profesjonelle og poserte. Hvis ja, hvem er denne heldige fotografen?

RELATERT: New Mom Kylie Jenner har en jenter kveld med to av sine søstre

Og til slutt, hva er den rare plassen over Younes hode? Det uheldige resultatet av noen FaceTune- eller Photoshop-redigering? Eller er det bare et dusjgardin som blåser i brisen?

Kourtney, hvis du leser dette, trenger vi svar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 1

map