Kristen Bells tips for et sunt ekteskap bør være nødvendig lesing

Kristen Bell og Dax Shepard har et av de søteste forholdene i Hollywood, men de er de første som innrømmer at de jobber hardt for å opprettholde et sunt ekteskap. Fra innrømmelse til å være i parrådgivning for å bli ekte om sine kamper, innrømmer disse to at relasjoner ikke alltid er enkle – men de er verdt innsatsen. 

På Valentinsdag delte Bell et Instagram-innlegg fylt med salveskattsrådgivning som vi alle kunne ha nytte av å lese. Hun delte det håndskrevne notatet og skrev at det er “ganske mye A-Z av hvordan [Dax Shepard] og jeg holder forholdet vårt sunt. Det virket for oss så langt.”

Kristen Bell and Dax Shepard
Todd Williamson / Getty

“Å elske noen til tross for deres feil, feil eller karakterdefekter er den mektigste kjæreste du kan gjøre,” skrev Bell som en del av visdomsordene hennes. “Gled deg over hva som gjør den andre personen lykkelig, og la dem få sine individuelle interesser.”

Jeg mottok et brev fra en fin mann som spurte om jeg kunne skrive et notat til vennene hans som gifter seg. Jeg skrev noe gratulererende, men så tenkte “Kristen! Vent! Du er en gammel gift kvinne, burde du ikke ha visdom å dele ?!” Etter at jeg var ferdig skjønte jeg hva jeg skrev, er ganske mye A-Z av hvordan @ Daxshepard og jeg holder vårt forhold sunt. Det har jobbet for oss så langt, så her går du. ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ #happyvalentinesday

Et innlegg delt av kristen klokke (@kristenanniebell) på

Sammen med notatet, skildret skuespilleren en Valentinsdag hyllest til mannen sin full av morsomme bilder. “Til mannen som jeg har kjent for en evighet, lærer jeg nye ting om hverdagen, hvem har vært med meg gjennom tykk og tynn (og elsket min 47 kg babyvekt), hvem er like interessert i PDA som jeg er, som tatoverte Mitt etternavn på hans ringfinger beacuse han hater smykker, som alltid setter opp våre Xmas lys, og som aldri unnlater å spotte mitt røde teppe pose, “skrev hun.

Til mannen som jeg har kjent for en evighet, lærer jeg ennå nye ting om hverdagen; hvem har vært med meg gjennom tykk og tynn (og elsket min 47 kg babyvekt); hvem er like interessert i PDA som jeg er; som tatoverte etternavnet på ringfingeren hans, han hater smykker; som alltid setter opp våre jullys og som aldri unnlater å spotte mitt røde teppe pose. Jeg elsker deg med hele mitt ♥ ️ @ daxshepard

Et innlegg delt av kristen klokke (@kristenanniebell) på

Her er ni flere ganger de ga oss seriøse #RelationshipGoals.

1. Da Shepard overrasket Bell med en dovendyr og hun helt freaked ut.

For Bells 31ste bursdag overrasket funnymannen sin kone med “en gave som ingen andre vil få i livet deres”, som skjedde for å være et møte med en dovendyr. «Hele mitt liv hadde ventet på dette øyeblikket,» fortalte skuespillerinne Ellen DeGeneres om hennes fullblåste panikkanfall før han møtte den lille fyren. Før Bell så på seg, sa hun at hun følte sin nærvær og fortsatte å begynne å hysterisk gråte i denne morsomme videoen.

RELATERT: Kristen Bell og Dax Shepards søte Beach Selfie vil gjøre dagen din

2. Når de krasjet Game of Thrones premiere i de mest episke antrekkene.

“Dax og jeg dro til premieren til #GOT i går kveld. Alle var i dresser og kjoler, “skrev Bell. “Vi var i tanker som sa” Stark i gatene, Wildling i arkene. “Vi sportet midlertidige tatoveringer som sa at vår er raseri og vinter kommer.” Hvis det ikke er #Goals, vet vi ikke hva som er.

Dax og jeg dro til premieren til #GOT i går kveld. Alle var i dragter og kjoler. Folk nippet til cocktailer. Vi var i tanketopper som sa “Stark i gatene, Wildling i arkene”. Vi sportet midlertidige tatoveringer som sa at vår er raseri og vinter kommer. På et tidspunkt løftet jeg en cantaloupe i luften og sa at “dette egget skal forandre historie” og løp ut brannutgangen.

Et bilde lagt ut av kristen bell (@kristenanniebell) på

3. Da de spilte “Never Ever Ever” med Mila Kunis og Ashton Kutcher.

Det morsomme paret fikk det virkelige med det de har og har ikke gjort, innrømmer å dele tannbørster, hekte seg på settet og grooms hverandres kroppsdeler i dette episke segmentet på Ellen DeGeneres Show.

Jeg spilte Never Have We Ever med Dax Shepard, Kristen Bell, Mila Kunis og Ashton Kutcher. Værsågod.

Skrevet av Ellen DeGeneres fredag ​​6. mai 2016

4. Når de viste seg, er de gode til å ta seg selv.

Disse to deler ikke også mange bilder av deres private øyeblikk, men når vi gjør det, er de alltid søte. Bell kom til Instagram tilbake i februar med et bilde av de to kyssene. “Jeg vet ikke hvordan jeg bruker Instagram, men jeg liker dette bildet,” skrev hun.

Jeg vet ikke hvordan jeg bruker Instagram, men jeg liker dette bildet.

Et bilde lagt ut av kristen bell (@kristenanniebell) på

5. Når de dro til Afrika og filmet dette nå viral video.

I januar lanserte paret en video på YouTube kalt “Dax og Kristen do Africa (musikkvideo)” som ble filmet år før på deres siste ferie før de hadde barn. “Vårt eneste mål var å rase hardt og ære Toto riktig. Håper du nyter det, “skrev de. Vi gjorde det definitivt.

6. Da skuespilleren fikk følelsesmessig å snakke om Shepard som en far.

“Han er en fantastisk far,” sa hun CBS søndag morgen, rive opp. “Han vet verdien av ting. Han var en misbruker i mange mange år, og han trakk seg ut av det … og han vet hvor mange ganger han er opprørt og hvor mange ganger har han vært veldig nær å miste alt. “

7. Når de er hverandres største fans.

Enten Bell klirker over hennes “stud” av en ektemann eller Shepard, berømmer sitt nye show, Det gode stedet, disse to støtter alltid hverandre.

#Dadbeast er i full effekt i dag! #threeseater … og en kurv. Hva en stud. @daxshepard

Et bilde lagt ut av kristen bell (@kristenanniebell) på

8. Når de gjorde dette morsomt Game of Thrones video.

Bell og Shepard cosplaying som Daenerys Targaryen og Jon Snow er nesten for morsomt å håndtere.

9. Da han lo (og hun gråt) på bryllupet sitt.

Bell delte en tilbakebetaling til bryllupsdagen hvor hun gråt og hennes snart-til-mann syntes det var det morsomste.

#tbt til da jeg gråt på vårt bryllup og @daxshepard trodde det var veldig morsomt.

Et innlegg delt av kristen klokke (@kristenanniebell) på

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 48

map