Krysten Ritter på Marvel-och den oväntade Hobby som förtär henne på set

Krysten Ritter har inte tid att vara en soffpotatis. Hon berättade för oss själva. 

Mellan två tv-serier, en bok och sin egen personliga stickningshobby fick Ritter händerna fulla av kreativa projekt, men hon älskar varje sekund av det. Marvel’s titulärstjärna Jessica Jones på Netflix jobbar Serie 2 i serien och hennes andra Netflix-show, Försvararna, som förenar Ritters karaktär och tre andra superhjältar på en Avengers-som lag. 

VIDEO: Marvel’s ‘Jessica Jones’: David Tennant visas i säsong 2

 

InStyle.com gick ikapp med Ritter vid firandet av 10-årsdagen av Saks Fifth Avenue’s 10022 Shoe Mecca i veckan för att chatta om Jessica Jones, stickning och allting undrar. Läs intervjun nedan och fånga hennes nya show, Försvararna, på Netflix nu.  

Krysten Ritter 1
therealkrystenritter / Instagram

Försvararna premiärministern fredag ​​på Netflix, och du repriserar din roll av Jessica Jones på ett nytt brottsbekämpande lag. Jessica kan vara typ av en ensam ibland, så vad är laget dynamiskt som för henne specifikt?

Jo, Jessica spelar inte riktigt bra med andra, så dynamiken är att hon kallar alla på sin skit. Men hon är väldigt rolig och ger en sarkastisk bit som du kan förvänta dig av Jessica Jones. Självklart känner hon Luke Cage mycket bra, mycket intimt. Hon utgör också en slags osannolik vänskap med Daredevil, vilket är en rolig dynamik för mig.

Och då är Jessica och Iron Fist på helt olika banor. De är på mycket olika ställen, och hon ringer honom [ut]. Så det är för det mesta dynamiken. Hon är ovillig att delta. Gruppen är ovilliga att ens komma ihop, men i kärnan, medan de är alla, kommer de att dyka upp när de behövs. Och jag tror att det är vad som hämtar dem är det som är kärnan, de är bra människor, och de kommer att stå upp för den lilla killen. 

Jessica är särskilt känd för sin seriösa personlighet. Tror du att du är som henne i det verkliga livet?

Nej nej. Och jag tycker att det är roligt för att besättningen och casten, vi alla gör roligt med hur jag är i karaktär, och sedan jag gigglar och stickar och bär ljusa orange gymnastikskor.

Du sticker på set?

Åh ja jag är verkligen in i stickning. Jag har konstiga hobbyer och saker som så. Jag är också in i eteriska oljor; Jag är väldigt olik karaktären [Jessica]. Jag är mycket mer goofy och dum, och hon bara bröd och typ av liv i ett mörkt huvudrum.

Är det kul att spela en karaktär så annorlunda än dig själv?

Det är jättebra. Det utforskar olika delar av dig själv; det utforskar olika erfarenheter du har haft under vägen. Jag älskar Jessica eftersom hon är så stark, och hon är så olik vilken annan karaktär vi har sett. Och jag älskar att hon är smutsig och hon är ingen väggblomma. Hon gör precis vad som är rätt för henne, och det är något som exciterar mig.

Krysten Ritter 2
therealkrystenritter / Instagram

Du har mycket på gång med Försvararna, Säsong 2 två av Jessica Jones, och din första bok kommer snart ut.

Ja, BålKommer ut 11/7/17. Jag är väldigt glad.

Hur håller du en uppfattning om en balans mellan arbetsliv och liv med så mycket att hända?

Varje dag försöker du något nytt. Så jag försöker bara hålla mig frisk fysiskt och näringligt. Jag försöker också hitta stunder där jag kan sticka och läsa den nya heta boken. Jag jobbar väldigt hårt det händer inte bara genom att sitta på soffan. Jag kommer inte ens ihåg den sista gången jag satt i soffan. Jag har inte satt på soffan om några månader.

Men jag är så lycklig att mitt jobb, för mig, inte verkligen känns som ett jobb. Jag älskar det. Jag är en kreativ person. Jag älskar att skriva, jag älskar att agera, jag älskar att utföra, jag älskar att skapa saker med mina händer, så gör jag alla dessa saker som är snälla som hobbyer på ett sätt. De är saker som jag älskar, så det är inte som en balans mellan arbete och liv, det är bara ett arbetslivsäktenskap.

Krysten Ritter 3
therealkrystenritter / Instagram

RELATERADE: Daily Beauty Buzz: Krysten Ritters Feta Läppar och Browsar

Det är ett bra sätt att titta på det. Vad gjorde att du vill skriva en bok?

Jag läste många böcker, och det har jag någonsin velat göra. För några år sedan skrev jag ett bokförslag till något annat helt, annorlunda innehåll, annorlunda idé, och jag njöt precis av den processen. Det kände mig inte till skillnad från att förbereda mig för en roll med den typ av karaktärsarbete som jag gör. Jag har skrivit piloter, jag skrev en film. Det var ett sätt att prova något nytt och hoppa in och inte vara rädd. Det är bara en av de sakerna, jag hade den här tanken och jag var som “Låt mig försöka göra det som en bok och se hur det går, se var jag går.”

Du kan förbeställa Bonfire här, eller köpa den när den träffar står den 7 november.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 44

map