Kylie Jenner bröt bara Stormi Websters sociala medier Hiatus

Kylie Jenner har inte varit hemlighetsfull när det gäller hennes dotter, Stormi Webster. 

Först lämnade skönhetsmogulen strålkastaren medan hon var gravid med sin flickvän, som bara återvände när hon föddes i februari. Och då, när vi trodde att hon var tillbaka till sina sociala medier, så meddelade Jenner förra månaden att hon inte längre skulle skicka bilder av Stormis ansikte och radera nuvarande snapshots av henne på Instagram. 

jag spionerar med mitt lilla öga…

Ett inlägg som delas av Kylie (@kyliejenner) den

“Ja, jag skar min baby ut” svarade hon på en fläkt som frågade om massutsläpningen. “Jag delar inte bilder av min tjej just nu.”

Men det verkar som om den 20-årige mamma hade en hjärtbyte under helgen. På lördag den Hålla upp med kardashiansna Stödpelare tog till Snapchat för att dela en bild av hennes dotter vila fredligt på en säng. “Min lilla kärlek”, skrev hon skottet. 

Stormi tjej 6/30/18

Ett inlägg som delas av Kylie Jenner (@kyliesnapchat) den

Att bevisa att fotot inte bara var en enstaka prövning, delade Kylie en närbild av hennes 5 månader gamla dotter som sov i hennes armar och sa att det inte fanns “inget bättre”.

kärlek 6/30/18

Ett inlägg som delas av Kylie Jenner (@kyliesnapchat) den

Det verkar som om Kylie fortfarande försöker hitta den rätta balansen mellan integritet och berömmelse, ett ämne hon tidigare har pratat öppet med sina fans år 2015. “Min verklighet är .. Jag visar bara människor vad jag vill att dom ska se. vet vad som händer i min dag men jag och vem jag delar mina ögon med, “tweeted hon.

Rättvis nog, men vi hoppas att dessa senaste skott av Stormi innebär att den femmånaders gamla sociala medierna är officiellt över. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map