Lady Gaga bevisar att hon älskar Jennifer Lawrence (precis som resten av oss)

Varelse de Jennifer Lawrence, det är ingen överraskning att när J-Law går in i ett rum, vänder hon kändisar och och bara dödliga i fangirls och viger på ett foto med henne. Och det var precis vad som hände med Lady Gaga på måndagen när skådespelerskan-väntade sångaren deltog i Oscars Nominee Lunch i Los Angeles. 

“Behövs en bild med den vackraste tjejen i rummet”, skrev Gaga ett foto av henne och Lawrence vid lunchen, som hon postade till henne nytt Snapchat-konto. Stjärnor, de är precis som resten av oss! 

Jennifer Lawrence & Lady Gaga på Oscar Nominee Lunch

Ett foto publicerat av Lady Gaga Snapchats (@ladygagasnapchats) på

Både Lawrence och Gaga var klädda för att imponera på evenemanget, även landa sig på vår bäst klädda lista. Den förra valde en slank svart Stella McCartney-kostym, medan den senare hade en anpassad Christian Siriano-kappa. 

RELATED: Lady Gaga Stuns i Custom Christian Siriano Gown vid Oscars Lunch

Inte överraskande var Lady Gaga, som nominerades för bästa originalsång, inte den enda på luncheon som ville fånga en selfie med den bästa ledande skådespelerskade nominaten. Jacob Tremblay gjorde också och skickade hans till hans Instagram. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map