Lady Gaga Var Khaleesi av Grammysna i ett Sheer Dress med ett dramatiskt tåg

Lady Gaga var en av de första stora stjärnorna för att komma fram till 2018 Grammys och vid ankomsten stängde hon omedelbart den röda mattan.

Stjärnan, som båda är nominerade och utövande på showen, bedövas i en ren Armani Privé klänning med ett galet långt svart tåg. Och medan vi aldrig har sett Game of ThronesS Daenerys Targaryen i svartklädselkläder, får vi fortfarande stora Khaleesi-vibbar från Gagas utseende.

Lady Gaga Grammys
Kevin Mazur / Getty Images

Den Grammy nominerade bedövas i en svart klänning som väsentligen hade en skön spets underdel, som du kunde se när hon poppade ut ett ben, Angelina Jolie-stil. Klänningen stannade inte där, dock: Det inkluderade också en massiv kjol med ett långt tåg som spolade ut bakom henne.

Grammys 2018 Lady Gaga
John Shearer / Getty Images

Gaga accessorized med svart Lorraine Schwartz örhängen, stora plattformskor och en vitrosa som representerade hennes anknytning till Time’s Up-rörelsen i stående med överlevande av sexuella övergrepp och trakasserier.

Grammys 2018 Lady Gaga - Dress
Lester Cohen / Getty Images

Sångaren avslutade hennes utseende med en dramatisk kattöga och långa platinablonda flätor som passerade i ryggen, Khaleesi-stil. Svart sträng snurrade de två flätorna ihop för det som säkert är en av de mest dramatiska frisyrerna på natten.

Grammys 2018 Lady Gaga - Hair
Steve Granitz / Getty Images

Senare på natten tog Gaga av sig sitt svarta tåg och rockade bodysuiten själv.

Gaggig Bodysuit Grammys
Kevin Mazur / Getty Images

RELATERADE: Se alla 2018 Grammy Awards Red Carpet Arrivals

Innan hon slog mattan på alla visade Gaga ett emotionellt budskap om hennes album Joanne, uppkallad efter sin sena moster. “Jag har haft djup sorg i mitt hjärta över min familjs tragedi. Förlusten av Joanne min far så djupt att det påverkade mig. När han grät ropade jag. När han var arg, var jag arg. När han skadade gjorde jag ont, “skrev hon.

“Idag omvandlar jag denna sorg till hopp och helande. Efter 10 år med dig blir jag fortfarande nervös inför Grammys, men jag vet att jag har en ängel med mig. #Joanne.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 26

map