Lady Gagas vackra Brandon Maxwell Oscars Look är en av fem han är designade för henne

Lady Gaga har tillgång till alla stora modedesigner på planeten, men när det är dags att lämna ett varaktigt intryck på den röda mattan, blir den sex gånger Grammy-prisbelönta skönheten till bästa vändesigner Brandon Maxwell för hjälp. Det var precis vad hon gjorde vid 88: a Academy Awards där, som vi förutspådde, kom Gaga i en fantastisk, fullskalig jumpsuit med ringarna detaljer som sträckte sig över midjan och på golvet som ett klädtåg skulle.

oscars 2016 Lady Gaga Embed
Jason Merritt / Getty Images

I likhet med det klassiska, gamla Hollywood-liknande utseendet som hon sportade till 2015 Emmys, var Gagas Oscars-ensemble parat med enkla, hängande örhängen och en avskild, vinkad “, som händer tillbaka till Marilyn Monroes dagstidning. För den Golden Globe-vinnande skådespelerskan handlar natten om att hylla offer för sexuella övergrepp, vilket hon gör när hon tar scenen för att utföra sin Oscar-nominerade sång “Til It Happens to You”.

“Det är en så viktig sang för mig. En av fem kvinnor kommer att våldta innan de slutar college. En av 20 män kommer att våldta innan de slutar sin skola på sitt universitet “, sa hon till ABC på mattan. “Det är något som är djupt kopplat till mitt hjärta. Jag är själv en överlevande. [Låtskrivare] Diane Warren är en överlevande av sexuellt våld och vi är här ikväll, mycket tacksam för akademin för att ge oss denna världsfas för att belöna överlevande för vara modig och framåt. Så jag är bara väldigt glad att vara här. Jag känner mig väldigt lycklig och välsignad. “

Så hur designade Maxwell ett stycke som inte bara är vackert, men låter också sätt för ett så effektivt budskap? “Detta designades av min stylist och bästa vändesigner Brandon Maxwell, och han tillbringade en hel vecka och gjorde fem anpassade klänningar till mig och vi valde den här igår,” tillade hon. Tecken pekade i Maxwell-riktningen lördagskvällen, när Gaga också vände sig till konstruktören för en tvåtonad experimentell sakkunnig på Weinstein Company pre-Oscar middag i Beverly Hills, Calif.

FOTO: Se alla utseenden från 2016 Oscars Red Carpet

Lycka ikväll, Gaga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 36

map