Lena Dunham ser exakt ut som Millie Bobby Brown i denna Throwback från ’97

Vad händer om Lena Dunham är Millie Bobby Browns äldre syster? Vad händer om i ett alternativt universum är de faktiskt samma person? Hur har vi bott före detta ögonblick?

Det här är frågorna som cirklar i vårt sinne efter att Lena Dunham har lagt fram en bild på Instagram. Ja, en bild som sedan har blivit sinnet.

I återställningsskottet från 1997 (Nedan), poserar en ung 11-årig Dunham för kameran samtidigt som han ser så oskyldig ut som någonsin. Enligt hennes bildtext är bilden från hennes första Lilith Fair, en musikfestival som drog några av de djärvaste kvinnorna någonsin.

#tbt 1997, min första konsert / den första någonsin Lilith Fair, där plädda byxor var grundläggande och barnsängar krävdes enligt lag och de söta söta ljuden av Tracy Chapman drunknade skriket från början av puberteten. Tack för att du berättade för Liliths historia @glamourmag, på står nu. Jag står fortfarande vid denna LOOK!

Ett inlägg som delas av Lena Dunham (@lenadunham) den

Vi förväntar oss att Dunham varit en förespråkare för kvinnors rättigheter och jämställdhet från en ung ålder. Men förbered dig för främling saker. Ser hon inte ut så mycket som 13-årig skådespelerska Millie Bobby Brown? Den korta, ungdomliga frisyren. Det knappar näsan och glatt leende. Killar, det låter obehagligt, men du måste titta närmare.

Därför vände vi oss till Bobby Browns Instagram. Nedan finns flera skott där hon ser bara som 11-årig Dunham:

Forever Chucks. #ForeverChuck #ChuckTaylor #Converse #ConversePartner

Ett inlägg som delas av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) på

Dag drömmer om den tiden jag började jobba med @thexx @calvinklein & @alasdairmclellan http://xxe.ht/oedivydi #CalvinKleinBrandAmbassador

Ett inlägg som delas av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) på

��

Ett inlägg som delas av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) på

RELATERAD: Du kommer inte att tro hur mycket dessa kändisar ser lika ut

Vårt arbete här är gjort.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

77 + = 83

map