Lena Dunham ser nøyaktig ut som Millie Bobby Brown i denne Throwback fra ’97

Hva om Lena Dunham er Millie Bobby Browns eldre søster? Hva om i et alternativt univers, er de faktisk den samme personen? Hvordan har vi bodd før dette øyeblikket?

Dette er spørsmålene som sirkler i våre sinn etter at Lena Dunham har lagt ut et bilde på Instagram. Ja, et bilde som siden har blåst i sinnet vårt.

I tilbakespillet fra 1997 (under), en ung, 11 år gammel Dunham står for kameraet mens han ser så uskyldig ut som noen gang. Ifølge bildeteksten hennes er bildet fra hennes første Lilith Fair, en musikkfestival som tegnet noen av de dristigste kvinnene noensinne.

#tbt 1997, min første konsert / den første Lilith-messen, hvor pledd bukser var grunnleggende og babyseng var lovkravet og de søte søte lydene fra Tracy Chapman druknet ut skrikene fra begynnelsen av puberteten. Takk for at du forteller meg Lilith-historien @ glamourmag, på stativ nå. Jeg står fremdeles ved dette LOOK!

Et innlegg delt av Lena Dunham (@lenadunham) på

Vi forventer at Dunham har vært en talsmann for kvinners rettigheter og likestilling fra en ung alder. Men forberede seg på fremmede ting. Ser hun ikke ut så mye som 13 år gammel skuespillerinne Millie Bobby Brown? Den korte, ungdommelige frisyren. Det knap nese og lykkelig smil. Gutter, det høres skummelt ut, men du må ta en nærmere titt.

For det snudde vi seg til Bobby Browns Instagram. Nedenfor er flere skudd der hun ser akkurat som den 11 år gamle Dunham:

Forever Chucks. #ForeverChuck #ChuckTaylor #Converse #ConversePartner

Et innlegg delt av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) på

Dag drømmer om den tiden jeg kom til å jobbe med @thexx @calvinklein & @alasdairmclellan http://xxe.ht/oedivydi #CalvinKleinBrandAmbassador

Et innlegg delt av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) på

��

Et innlegg delt av Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) på

I SLEKT: Du vil ikke tro hvor mye disse kjendiser ser like ut

Vårt arbeid her er gjort.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 26

map