Letar du efter den bästa aknebekämpande behandlingen? Prova Kylie Jenners favorit prisvärda Zit Cream

Kylie Jenners Snapchat är alltid garanterad att vara underhållande från de episka filmerna som hon filmer med sin syster Kendall Jenner till de äkta WTH-ögonblicken som hon snappar på det vanliga. Sedan hon har börjat bygga sitt skönhetsrigt med sina ständigt utsålda läppkit och det senaste nagellacksamarbetet med Sinful Colors har vi också börjat hålla ögonen på stjärnans snaps för bitar av skönhetsråd.

I några av hennes senaste snaps avslöjade Kylie att som många av oss är hon inte immun mot att drabbas av tillfälliga breakouts, men hon har hittat ett geni, plånboksvänlig lösning att zap finnar över natten som inte innebär att göra en resa till hennes Hollywood hudläkare.

RELATERADE: Brace Yourself-Kylie Jenner lanserar en nagellack

Gå följ @ kyliejenner.shoot

En video publicerad av Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) på

Stjärnan vänder sig till Mario Badescu Drying Lotion ($ 17; mariomadescu.com), en pastellrosa formel som är gjord med svavel, salicylsyra och kalamin för att lugna och lugna irritation. För att torka ut hennes finnar använder Kylie lotionen som en fläckbehandling genom att doppa en Q-tip i flaskan och dabbing den på varje fläck innan de går vidare till resten av hennes nattliga hudvårdspanel. Den viktigaste delen i Kylies aknebehandlingsmetod? Skaka INTE flaskan innan du använder den!

Gå följ @ kyliejenner.shoot

En video publicerad av Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) på

Kylie slutade inte med skönhetsrådgivningen vid akne. Kylie delade också med att hennes favorit sminkborttagningsrengöring är apotekstunnel, Pond’s Cold Cream Cleanser ($ 4; drugstore.com), en djuprengöringsformel som tar bort smink och oljebyggnad.

RELATERAT: Ställ in ditt larm nu: Ett nytt Kylie Jenner Lip Kit lanserar denna eftermiddag

Gå följ @ kyliejenner.shoot

En video publicerad av Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) på

Plötsligt verkar våra skönhetsrutiner ha mycket mer gemensamt med Kylies!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 7

map