Lisa Frank debetkort er nå en ting

Stepping away fra tradisjonelle humdrum-kort, bringer card.com tilbake minner om neonvibber, Trapper Keepers, og slap armbånd med et sett med debetkort som er dekorert med lyse og fargerike Lisa Frank-design.

Det er 16 forskjellige mønstre tilgjengelig for de forhåndsbetalte Visa-kortene, og de inkluderer alt fra romvesener som rir rundt i en psykedelisk Bjørne, til enhjørninger, og isbjørner og ulve som spiller i snøen. Det gir en helt ny mening å kaste tilbake merch.

Lisa Frank annonserte debut av kortene på Instagram Tuesday, skriver, “Har du sjekket ut Lisa Frank debetkortene tilgjengelig på Card.com ?! 16 designs å velge mellom!” Stillingen viste ut et av designene – de fremmede, som passende blinker fredsskilt.

Har du sjekket ut Lisa Frank debetkortene som er tilgjengelige på Card.com ?! 16 design å velge mellom! #lisafrank #aliens #cutedebitcard #debitcard

Et innlegg delt av Lisa Frank (@lisa_frank) på

VIDEO: Hvordan lage en Back-to-School Cocktail

Ikke overraskende freaked fansen i kommentarene, skrev: “OH. MITT GUD. VI TRENGER DETTE ASAP,” “SPILL CHANGER,” OG “HELL. GODDOM. Jeg trenger en !!!”

Vi er helt enige. Gå til card.com for å bestille din.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 48

map