Macy lanserte en hijab-vennlig mote linje og det gikk bare på salg

Macy's Veronica Collection
Hilsen av Macy’s

Jonathan Borge

8. februar 2018 @ 13:15
Hvert produkt vi har har blitt valgt uavhengig av hverandre og gjennomgått av redaksjonen. Hvis du gjør et kjøp ved hjelp av linkene som følger med, kan vi tjene provisjon.

Macy s tar et inkluderende skritt i riktig retning med lanseringen av sin nyeste linje, Verona Collection.

Tilgjengelig fra 15. februar er den beskjedne merkevaren unik fordi den inkluderer lette å bruke ting som topper, bukser, cardigans og kjoler som er rettet mot både muslimske og ikke-muslimske kvinner. Samlingen kommer fra Lisa Vogl, en designer og 2017 kandidat fra The Workshop på Macy’s, som fungerer som en inkubator for minoritets- og kvinne-eide bedrifter.

Verona Collection Lookbook fremhever flere måter å bære brikkene på med tilbehør som solbriller og ulike håndfarvede hijaber. Prisene varierer fra $ 13 til $ 85. I en uttalelse forklarte Vogl hvorfor det var så viktig å finne plass på Macy’s. “Verona Collection er mer enn et klærmerke. Det er en plattform for et fellesskap av kvinner å uttrykke sin personlige identitet og omfavne mote som får dem til å føle seg trygg på innsiden og utsiden, sa hun.

Mens Macy og Vogl ikke spesifikt utviste samlingen som målrettet mot muslimske kvinner, kan linjens wraps brukes som hijab eller lignende hodeskar. Begrepet “hijab” selv refererer løst til sløret som ofte bæres av muslimske kvinner, som kommer i forskjellige størrelser, farger og former. (Det finnes mange andre former for sløret, for eksempel burqa, som dekker hele ansiktet med et maskelag over øynene.)

“Gjennom Workshoppen på Macy’s, ønsker vi å oppdra og støtte minoritets- og kvinne-eide bedrifter for å bygge deres evner og bli neste generasjon av detaljhandelspartnere,” Shawn Outler, Macys konserndirektør for lisensierte bedrifter, Food Services og multikulturelle Initiativer, sa i en uttalelse.

Flyttingen er en stor for store varehuset, spesielt vurderer beskjedne muligheter for muslimske kvinner ikke er rikelig. Vogls nettbutikk leverer for øyeblikket til USA og USA, og inkluderer skjønnhetsprodukter som neglelakk og hårfarge, for ikke å nevne hurtige opplæringsprogrammer som viser kvinner hvordan de skal styles og fremheve sine hijaber.

Andre hijab-spesifikke samlinger har nylig lansert som Haute Hijab, en linje av høyere-end stykker laget av silke og rettet mot en luksus forbruker.

Macy’s Verona Collection er tilgjengelig nå på macys.com. Rull ned for å handle brikker fra den nye linjen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map