Madonnas datter Lourdes blir 20! Se akkurat hvor mye hun ser ut som mor

Madonna datter, Lourdes Leon, kan være samarbeidsstyrken bak Macy’s juniors mote linje, Material Girl, men starter i dag er hun ikke lenger en tenåring. Sangerens eldste datter vender seg 20 og hun ser (og handler) mer som hennes mor med hvert år som går.

Faktisk faller eplet ikke langt fra treet da 20-åringen for tiden går på University of Michigan, som var Madonna’s engangskollege før hun droppet ut for å forfølge en musikkarriere i New York City. I tillegg ser det ut til at Lourdes kunne følge i hennes berømte mors fotspor da hun studerer musikk, teater og dans. #MotherDaughterGoals.

Lourdes (aka Lola) tar også en side fra hennes mors “Vogue-ing” -dager. I mars lagde Leon sin modellerings debut i en duftkampanje for Madonnas gode venn, designer Stella McCartney.

FOTO: Madonnas mest ikoniske utseende noensinne

Så glad for å ha Lola på POP-teamet! Lola, som jeg har kjent hele livet hennes, er i begynnelsen av sin karriere som en forestillingskunstner. Hun er en uavhengig, inspirerende og friluftsfull ung kvinne. Til tross for at hun er født i søkelyset, har hun holdt føttene godt på bakken! X Stella #POPNOW #LolaLeon

Et bilde lagt ut av Stella McCartney (@stellamccartney) på

FOTO: Kjendisbarn som bare ser ut som deres berømte foreldre

Lourdes – hvis far er Carlos Leon – er den eldste av Madonnas fire barn, som også inkluderer sønner Rocco, 16, og David, 11 (hvem hun deler med tidligere mann, Guy Ritchie) og datter, Mercy James, 10.

Til ære for Lourdes 20-årsdag, se 15 ganger den unge tenåringen så ut som hennes berømte Material Girl mor, Madonna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map