Mara Hoffmans nye Activewear Line vil “inspirere deg til å løfte av”

Du kan nå offisielt ta Mara Hoffmans underskrift sommertrykk fra stranden til treningsstudioet. Badetøy og klær designer har nettopp lansert en athleisure linje, sprutende dristige og lyse mønstre på tvers av alle dine treningsutstyr. Fra cutaway halter topper og spandex bukser til yoga matter og en eksklusivt designet S’well vannflaske, tilbyr linjen alt du trenger for en all-out svette sesh-og utover (hei, etter-trening brunsj).

Hoffman sa Med stil Alt om hennes inspirasjon for linjen, som er omtalt i vårt juli-nummer. “Vi ønsket å skape noe fantastisk å ha på seg ikke bare mens du trener, men også for hverdagen,” sa hun. “Det er det perfekte antrekket for å gjøre yoga, men du kan også bruke den når du er ute og henger ut hjemme.” Uansett hvor du sporter brikkene, kan du stole på dem for å holde deg frisk. “Spandexen i samlingen er super flatterende til kroppen og har gode fuktighetsvekkende egenskaper,” sa Hoffman og la til at “passform og komfort er et stort fokus for oss.”

Mara Hoffman Workout Gear - Embed 2
Time Inc. Digital Studios

RELATERT: Mara Hoffman gjør regnfulle dager mye bedre

Hvis du trenger litt ekstra motivasjon for å slå på treningsstudioet, vil en ny ta på etikettets klassiske fjærmønstre (vist her) sikkert “inspirere deg til å løfte av,” sa Hoffman. Så det er bare passende at den nyeste plumeprinten (passende navnet Skybird) ble valgt for å dekke linjeens vannflaske og yoga matte. “Fjær har blitt integrert i våre samlinger siden begynnelsen, så dette er en utvikling av en eksisterende fjærutskrift som vi har laget eksklusivt for denne samlingen,” forklarte Hoffman.

Og når det gjelder å matche trenings klær til treningsutstyret, er det greit å gå ut. “Hvis du føler deg komfortabel i head-to-toe-utskrift, sier jeg gå for det,” sa Hoffman om å sporte alle kolleksjonens fuglevennlige stykker på en gang. Men det er andre mønstre å velge mellom hvis du ikke vil rocke alt samtidig, selvsagt. “Du kan blande og matche biter og få så trykt glatt som du ønsker,” sa Hoffman.

Mara Hoffman Workout Gear - Embed 1
Time Inc. Digital Studios

Samlingen er sikker på å spice opp noen trening. Hoffman, for en, planlegger å trene utendørs denne sommeren. “Jeg elsker å meditere og øve yoga på stranden,” sa hun. “Du kan bare ikke slå luften og rolig energi.”

For mer, plukk opp juli-utgaven av Med stil, tilgjengelig på kiosk og for digital nedlasting nå

RELATERT: Du trenger absolutt å gjøre et håndsett akkurat nå (det er bra for huden din!)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 64 =

map