Melania Trump flyr til New York en gang i måneden for å besøke henne frisør

Hva går ned bak lukkede dører på Vita huset? New York Times Publisert en historie på fredag ​​som gir en titt bak gardinene rundt Donald og Melania Trumps forhold. I den er hun malt som en “mystisk” First Lady, en som mer enn et år etter flytting til 1600 Pennsylvania Avenue ikke har rettet seg helt til hennes politiske plikter. Melania og “Donald”, som historien sier at hun kaller ham, gjør ofte kvittering, men hennes lojalitet ser ikke ut til å falle.

På en middag i Bedminster, N.J., i forrige uke mens du var på ferie, solgte Melania sangpottet POTUS. “Jeg vil bare takke presidenten for å gjøre en utrolig jobb … og for all din hjelp,” sa hun til ham. Til tross for denne merkelige dynamikken bekrefter historien at paret sover i separate soverom, og at de definitivt ikke køyer sammen mens de reiser.

President Trump Departs The White House
Chip Somodevilla / Getty Images

Når det er sagt, lytter Donald tilsynelatende til henne ofte, og hans beslutninger kan bli påvirket av hennes innflytelse. Som ganger si det, Melania har “politiske synder forskjellig fra ektemannens”, noe som gjør det vanskelig for dem å “kompromittere”. En ting de definitivt ikke var enige om? Møbler. Hun valgte ny innredning for Det hvite hus måneder før hennes ankomst, og Donald til slutt tok med seg sitt eget, et trekk som viser at til tross for hvor mye han holder sine ønsker i tankene, prøver han å sørge for at ordet er den siste. (Hennes lag insisterte på at “de begge valgte innredningen.”)

Mens østvingen hevder at “jeg egentlig ikke bryr meg, gjør du?” Jakkesjefen Melania som ble brukt i juni for å besøke innvandrerfjernelsestilbud, kom ikke med en skjult melding, sa en kilde til ganger at hun hadde på seg det som svar på kritikere som drømte på ideen om at hun ønsket å gjøre en slik tur til tross for mannens “nulltoleranse” innvandringspolitikk. “Ingen forteller den første damen hva de skal gjøre,” bekreftet Stephanie Grisham, Melanias kommunikasjonsdirektør. “Vårt kontor har ingenting å gjøre med hvilke klær valg hun lager og denne situasjonen var ikke annerledes.”

Og mens detaljene i hennes forhold er fascinerende, er det ingenting verdt at Melania – som har en Hermès Birkin-samling verdt minst $ 114 000 – ikke har skilt seg fra å leve overdådig, til tross for hennes rolle. Hennes stab på 10 kan være små i forhold til andre damer (Michelle Obama og Laura Bush hadde mer enn 25), men det er en ting hun ikke skimp på: håret hennes.

Melania Trump lead
KENA BETANCUR

RELATERT: Her er hva som ville skje hvis Donald og Melania Trump egentlig ble skilt

Ifølge historien flyr Melania til New York minst en gang i måneden for å møte med en “sirkel av medarbeidere” sammen med sin søster, og få denne, hennes frisør. Flyr tusenvis av miles for å få en rask touch-up? Høres dyrt ut.

Når hun er i Vita huset, jobber hun med kjøkkenpersonalet for å prøve og foreslå en sunnere matplan for Donald (han liker å ha to skudd med is til dessert), tar opp Pilates og fokuserer på utseendet til hennes hjem ved å jobbe med White House Historical Association. Oh, og hun holder også øye med hennes 12 år gamle sønn Barron.

Jo mer du vet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 3

map